- Almo Čatlak
- 70 min
- 6 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Torta od palačinki s dimljenim lososom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od palačinki s dimljenim lososom. – mješavina za palačinke, mliječni namaz, kiselo vrhnje, dimljeni losos, limun, maslac, kopar (sjeckani), sol i papar, Koricu limuna naribamo, maslac narežemo na kockice, a kopar nasjeckamo. ; U zdjelu s vodom dodamo mješavinu za palačinke, naribanu koricu limuna, posolimo i pjenjačom izradimo jednoličnu smjesu po uputama na pakiranju. Dobivenu smjesu ostavimo da odstoji 10-15 minuta. ; U zdjelicu s mliječnim namazom dodamo kiselo vrhnje, sjeckani kopar, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo i stavimo na stranu.; U ugrijanu tavu stavimo kockicu maslaca, a čim se rastopi ulijemo dio mješavine za palačinke i na taj način ispečemo 10-ak palačinki, te ih ostavimo da se ohlade. ; Zatim na tanjur stavimo jednu palačinku, premažemo ju pripremljenom mješavinom mliječnog namaza, kiselog vrhnja i kopra, nadjenemo s nekoliko kriški dimljenog lososa, prekrijemo palačinkom i ponovimo postupak, dok ne potrošimo sastojke. ; Posljednji sloj lososa prekrijemo palačinkom i prije posluživanja stavimo u hladnjak da se malo ohladi.; – Kuhanje nije egzaktna znanost, već neka vrsta spoja kreativnosti i ljubavi prema kuhanju. A ako još postoji i ljubav prema partneru, onda mu svakako morate pripremiti ovu ukusnu tortu.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Torta od palačinki s dimljenim lososom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od palačinki s dimljenim lososom. – mješavina za palačinke, mliječni namaz, kiselo vrhnje, dimljeni losos, limun, maslac, kopar (sjeckani), sol i papar, Koricu limuna naribamo, maslac narežemo na kockice, a kopar nasjeckamo. ; U zdjelu s vodom dodamo mješavinu za palačinke, naribanu koricu limuna, posolimo i pjenjačom izradimo jednoličnu smjesu po uputama na pakiranju. Dobivenu smjesu ostavimo da odstoji 10-15 minuta. ; U zdjelicu s mliječnim namazom dodamo kiselo vrhnje, sjeckani kopar, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo i stavimo na stranu.; U ugrijanu tavu stavimo kockicu maslaca, a čim se rastopi ulijemo dio mješavine za palačinke i na taj način ispečemo 10-ak palačinki, te ih ostavimo da se ohlade. ; Zatim na tanjur stavimo jednu palačinku, premažemo ju pripremljenom mješavinom mliječnog namaza, kiselog vrhnja i kopra, nadjenemo s nekoliko kriški dimljenog lososa, prekrijemo palačinkom i ponovimo postupak, dok ne potrošimo sastojke. ; Posljednji sloj lososa prekrijemo palačinkom i prije posluživanja stavimo u hladnjak da se malo ohladi.; -</div>
Torta od palačinki s dimljenim lososom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od palačinki s dimljenim lososom.
Kuhanje nije egzaktna znanost, već neka vrsta spoja kreativnosti i ljubavi prema kuhanju. A ako još postoji i ljubav prema partneru, onda mu svakako morate pripremiti ovu ukusnu tortu.
Torta od palačinki s dimljenim lososom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu od palačinki s dimljenim lososom. - mješavina za palačinke, mliječni namaz, kiselo vrhnje, dimljeni losos, limun, maslac, kopar (sjeckani), sol i papar, Koricu limuna naribamo, maslac narežemo na kockice, a kopar nasjeckamo. ; U zdjelu s vodom dodamo mješavinu za palačinke, naribanu koricu limuna, posolimo i pjenjačom izradimo jednoličnu smjesu po uputama na pakiranju. Dobivenu smjesu ostavimo da odstoji 10-15 minuta. ; U zdjelicu s mliječnim namazom dodamo kiselo vrhnje, sjeckani kopar, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo i stavimo na stranu.; U ugrijanu tavu stavimo kockicu maslaca, a čim se rastopi ulijemo dio mješavine za palačinke i na taj način ispečemo 10-ak palačinki, te ih ostavimo da se ohlade. ; Zatim na tanjur stavimo jednu palačinku, premažemo ju pripremljenom mješavinom mliječnog namaza, kiselog vrhnja i kopra, nadjenemo s nekoliko kriški dimljenog lososa, prekrijemo palačinkom i ponovimo postupak, dok ne potrošimo sastojke. ; Posljednji sloj lososa prekrijemo palačinkom i prije posluživanja stavimo u hladnjak da se malo ohladi.; -
Upute po koracima:
- Koricu limuna naribamo, maslac narežemo na kockice, a kopar nasjeckamo.
- U zdjelu s vodom dodamo mješavinu za palačinke, naribanu koricu limuna, posolimo i pjenjačom izradimo jednoličnu smjesu po uputama na pakiranju. Dobivenu smjesu ostavimo da odstoji 10-15 minuta.
- U zdjelicu s mliječnim namazom dodamo kiselo vrhnje, sjeckani kopar, začinimo solju i paprom, dobro promiješamo i stavimo na stranu.
- U ugrijanu tavu stavimo kockicu maslaca, a čim se rastopi ulijemo dio mješavine za palačinke i na taj način ispečemo 10-ak palačinki, te ih ostavimo da se ohlade.
- Zatim na tanjur stavimo jednu palačinku, premažemo ju pripremljenom mješavinom mliječnog namaza, kiselog vrhnja i kopra, nadjenemo s nekoliko kriški dimljenog lososa, prekrijemo palačinkom i ponovimo postupak, dok ne potrošimo sastojke.
- Posljednji sloj lososa prekrijemo palačinkom i prije posluživanja stavimo u hladnjak da se malo ohladi.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 53
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:70minuta |
|