Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu s kobasicama, rajčicama i mozzarellom. – prhko tijesto, mlijeko, vrhnje za kuhanje, kobasica, mini rajčica, sir mozzarella, jaje, parmezan (ili ribanca), bosiljak (sušeni), origano (sušeni), Meso kobasica istisnemo iz ovitka, sir ribanac ili parmezan naribamo, mozzarelu narežemo na kockice, mini rajčice na četvrtine, svježe prhko tijesto, zajedno s papirom za pečenje, stavimo u kalup za pite, u jednu zdjelicu razbijemo dva jaja, a u drugu odvojimo dva žumanjka. ; Prhko tijesto po dnu izbodemo vilicom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 10-ak minuta. ; Tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se hladi, a za to vrijeme u zdjelu stavimo jaja i žumanjke, ulijemo vrhnje za kuhanje i mlijeko, začinimo origanom, bosiljkom, solju i paprom, dodamo naribani sir i sastojke izmiješamo pjenjačom. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko tijesta, po smjesi složimo narezane rajčice, kockice mozzarele, komadiće mesa kobasica i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 35 minuta. ; Gotovu tortu ostavimo da se malo ohladi i poslužimo.; – Torta ne mora uvijek biti slatka, već kao i u ovom slučaju može biti i slana, ali ne manje slasna. Pogledajte kako ju pripremiti i osjetite dašak Meditarana i Italije u Vašem domu!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu s kobasicama, rajčicama i mozzarellom. – prhko tijesto, mlijeko, vrhnje za kuhanje, kobasica, mini rajčica, sir mozzarella, jaje, parmezan (ili ribanca), bosiljak (sušeni), origano (sušeni), Meso kobasica istisnemo iz ovitka, sir ribanac ili parmezan naribamo, mozzarelu narežemo na kockice, mini rajčice na četvrtine, svježe prhko tijesto, zajedno s papirom za pečenje, stavimo u kalup za pite, u jednu zdjelicu razbijemo dva jaja, a u drugu odvojimo dva žumanjka. ; Prhko tijesto po dnu izbodemo vilicom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 10-ak minuta. ; Tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se hladi, a za to vrijeme u zdjelu stavimo jaja i žumanjke, ulijemo vrhnje za kuhanje i mlijeko, začinimo origanom, bosiljkom, solju i paprom, dodamo naribani sir i sastojke izmiješamo pjenjačom. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko tijesta, po smjesi složimo narezane rajčice, kockice mozzarele, komadiće mesa kobasica i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 35 minuta. ; Gotovu tortu ostavimo da se malo ohladi i poslužimo.; -</div>
Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu s kobasicama, rajčicama i mozzarellom.
Torta ne mora uvijek biti slatka, već kao i u ovom slučaju može biti i slana, ali ne manje slasna. Pogledajte kako ju pripremiti i osjetite dašak Meditarana i Italije u Vašem domu!
Torta s kobasicama, rajčicama i mozzarellom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti tortu s kobasicama, rajčicama i mozzarellom. - prhko tijesto, mlijeko, vrhnje za kuhanje, kobasica, mini rajčica, sir mozzarella, jaje, parmezan (ili ribanca), bosiljak (sušeni), origano (sušeni), Meso kobasica istisnemo iz ovitka, sir ribanac ili parmezan naribamo, mozzarelu narežemo na kockice, mini rajčice na četvrtine, svježe prhko tijesto, zajedno s papirom za pečenje, stavimo u kalup za pite, u jednu zdjelicu razbijemo dva jaja, a u drugu odvojimo dva žumanjka. ; Prhko tijesto po dnu izbodemo vilicom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 10-ak minuta. ; Tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se hladi, a za to vrijeme u zdjelu stavimo jaja i žumanjke, ulijemo vrhnje za kuhanje i mlijeko, začinimo origanom, bosiljkom, solju i paprom, dodamo naribani sir i sastojke izmiješamo pjenjačom. ; Dobivenu smjesu prelijemo preko tijesta, po smjesi složimo narezane rajčice, kockice mozzarele, komadiće mesa kobasica i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 35 minuta. ; Gotovu tortu ostavimo da se malo ohladi i poslužimo.; -
Meso kobasica istisnemo iz ovitka, sir ribanac ili parmezan naribamo, mozzarelu narežemo na kockice, mini rajčice na četvrtine, svježe prhko tijesto, zajedno s papirom za pečenje, stavimo u kalup za pite, u jednu zdjelicu razbijemo dva jaja, a u drugu odvojimo dva žumanjka.
Prhko tijesto po dnu izbodemo vilicom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 10-ak minuta.
Tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se hladi, a za to vrijeme u zdjelu stavimo jaja i žumanjke, ulijemo vrhnje za kuhanje i mlijeko, začinimo origanom, bosiljkom, solju i paprom, dodamo naribani sir i sastojke izmiješamo pjenjačom.
Dobivenu smjesu prelijemo preko tijesta, po smjesi složimo narezane rajčice, kockice mozzarele, komadiće mesa kobasica i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 180°C, 35 minuta.
Gotovu tortu ostavimo da se malo ohladi i poslužimo.