Morski pas u umaku od rajčica i graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti morskog psa u umaku od rajčica i graška. – morski pas (očišćenog), rajčica (sjeckana ), grašak (iz konzerve), bademi (blanširanih), glatko brašno, češnjak, bijelo vino (suhog), masline (otkoštenih, zelenih), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, papar, Meso morskog psa narežemo na odreske debljine dva centimetra, a češnjak protisnemo.
; Odreske posolimo, uvaljamo ih u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih pržiti u tavu na vruće maslinovo ulje. ; Nakon jedne i pol minute, odreske okrenemo na drugu stranu i pržimo ih još toliko. ; Zatim dodamo blanširane bademe, protisnuti češnjak, a čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok vino ne ispari. ; Nakon tri minute kuhanja odreske izvadimo na toplo, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo sjeckanu rajčicu, masline, posolimo, promiješamo i sastojke kuhamo na laganoj vatri, 8-10 minuta. ; Zatim dodamo grašak iz konzerve, sjeckani peršin, promiješamo i umak maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo gotov umak od rajčice i graška, preko njega pečene odreske morskog psa i poslužimo.; – Pazite ide morski pas! Da ali je pečen i u sjajnom umaku od sjeckanih rajčica i graška, tako da je ovaj put dobrodošao!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Morski pas u umaku od rajčica i graška – U našem video receptu saznajte kako pripremiti morskog psa u umaku od rajčica i graška. – morski pas (očišćenog), sjeckana rajčica, grašak (iz konzerve), bademi (blanširanih), glatko brašno, češnjak, bijelo vino (suhog), masline (otkoštenih, zelenih), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Meso morskog psa narežemo na odreske debljine dva centimetra, a češnjak protisnemo.
; Odreske posolimo, uvaljamo ih u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih pržiti u tavu na vruće maslinovo ulje. ; Nakon jedne i pol minute, odreske okrenemo na drugu stranu i pržimo ih još toliko. ; Zatim dodamo blanširane bademe, protisnuti češnjak, a čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok vino ne ispari. ; Nakon tri minute kuhanja odreske izvadimo na toplo, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo sjeckanu rajčicu, masline, posolimo, promiješamo i sastojke kuhamo na laganoj vatri, 8-10 minuta. ; Zatim dodamo grašak iz konzerve, sjeckani peršin, promiješamo i umak maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo gotov umak od rajčice i graška, preko njega pečene odreske morskog psa i poslužimo.; -</div>
Morski pas u umaku od rajčica i graška
U našem video receptu saznajte kako pripremiti morskog psa u umaku od rajčica i graška.
Pazite ide morski pas! Da ali je pečen i u sjajnom umaku od sjeckanih rajčica i graška, tako da je ovaj put dobrodošao!
Morski pas u umaku od rajčica i graška - U našem video receptu saznajte kako pripremiti morskog psa u umaku od rajčica i graška. - morski pas (očišćenog), sjeckana rajčica, grašak (iz konzerve), bademi (blanširanih), glatko brašno, češnjak, bijelo vino (suhog), masline (otkoštenih, zelenih), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Meso morskog psa narežemo na odreske debljine dva centimetra, a češnjak protisnemo.
; Odreske posolimo, uvaljamo ih u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih pržiti u tavu na vruće maslinovo ulje. ; Nakon jedne i pol minute, odreske okrenemo na drugu stranu i pržimo ih još toliko. ; Zatim dodamo blanširane bademe, protisnuti češnjak, a čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok vino ne ispari. ; Nakon tri minute kuhanja odreske izvadimo na toplo, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo sjeckanu rajčicu, masline, posolimo, promiješamo i sastojke kuhamo na laganoj vatri, 8-10 minuta. ; Zatim dodamo grašak iz konzerve, sjeckani peršin, promiješamo i umak maknemo s vatre. ; Na tanjur stavimo gotov umak od rajčice i graška, preko njega pečene odreske morskog psa i poslužimo.; -
Meso morskog psa narežemo na odreske debljine dva centimetra, a češnjak protisnemo.
Odreske posolimo, uvaljamo ih u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih pržiti u tavu na vruće maslinovo ulje.
Nakon jedne i pol minute, odreske okrenemo na drugu stranu i pržimo ih još toliko.
Zatim dodamo blanširane bademe, protisnuti češnjak, a čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok vino ne ispari.
Nakon tri minute kuhanja odreske izvadimo na toplo, a u tavu, na masnoću od prženja, dodamo sjeckanu rajčicu, masline, posolimo, promiješamo i sastojke kuhamo na laganoj vatri, 8-10 minuta.
Zatim dodamo grašak iz konzerve, sjeckani peršin, promiješamo i umak maknemo s vatre.
Na tanjur stavimo gotov umak od rajčice i graška, preko njega pečene odreske morskog psa i poslužimo.