Odresci tune na salati s narančom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune na salati s narančom. – tuna ((file)), salata (miješane (crveni radič, endivija, rukola…)), naranča, mini rajčica, masline (otkoštenih, zelenih), rotkvice, kapare, komorač, celerova stabljika, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, balzamični ocat (bijelog), sol i papar, Jednu naranču filetiramo, drugu ocijedimo, mini rajčice prepolovimo, stabljiku celera i rotkvice narežemo na ploške, komorač na trakice, a filet tune na odreske debljine jednog centimetra. ; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje, balzamički ocat, narančin sok, začinimo solju i paprom i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim u dresing dodamo miješanu salatu, mini rajčice, rotkvice, komorač, stabljiku celera, filete naranče i sastojke nježno izmiješamo. ; Odreske tune posolimo, pokapamo maslinovim uljem i nauljenom stranom prema dolje, stavimo ih peći u zagrijanu gril tavu. ; Nakon jedne minute odreske posolimo, pokapamo maslinovim uljem, okrenemo na drugu stranu i pečemo ih još toliko. ; Na tanjure rasporedimo pripremljenu salatu, po salati stavimo nekoliko maslina, preko svega stavimo odreske tune, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; – Odlična salata prepuna raznih i finih aroma i okusa, prekrivena pečenim odrescima svježe tune je stvarno nešto posebno. Pogledajte, pripremite i uživajte!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Odresci tune na salati s narančom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune na salati s narančom. – file tune, salata (miješane (crveni radič, endivija, rukola…)), naranča, mini rajčica, masline (otkoštenih, zelenih), rotkvice, kapare, komorač, celerova stabljika, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, balzamički ocat (bijelog), sol i papar, Jednu naranču filetiramo, drugu ocijedimo, mini rajčice prepolovimo, stabljiku celera i rotkvice narežemo na ploške, komorač na trakice, a filet tune na odreske debljine jednog centimetra. ; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje, balzamički ocat, narančin sok, začinimo solju i paprom i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim u dresing dodamo miješanu salatu, mini rajčice, rotkvice, komorač, stabljiku celera, filete naranče i sastojke nježno izmiješamo. ; Odreske tune posolimo, pokapamo maslinovim uljem i nauljenom stranom prema dolje, stavimo ih peći u zagrijanu gril tavu. ; Nakon jedne minute odreske posolimo, pokapamo maslinovim uljem, okrenemo na drugu stranu i pečemo ih još toliko. ; Na tanjure rasporedimo pripremljenu salatu, po salati stavimo nekoliko maslina, preko svega stavimo odreske tune, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; -</div>
Odresci tune na salati s narančom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune na salati s narančom.
Odlična salata prepuna raznih i finih aroma i okusa, prekrivena pečenim odrescima svježe tune je stvarno nešto posebno. Pogledajte, pripremite i uživajte!
Odresci tune na salati s narančom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske tune na salati s narančom. - file tune, salata (miješane (crveni radič, endivija, rukola…)), naranča, mini rajčica, masline (otkoštenih, zelenih), rotkvice, kapare, komorač, celerova stabljika, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, balzamički ocat (bijelog), sol i papar, Jednu naranču filetiramo, drugu ocijedimo, mini rajčice prepolovimo, stabljiku celera i rotkvice narežemo na ploške, komorač na trakice, a filet tune na odreske debljine jednog centimetra. ; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje, balzamički ocat, narančin sok, začinimo solju i paprom i pjenjačom izmiješamo sastojke. ; Zatim u dresing dodamo miješanu salatu, mini rajčice, rotkvice, komorač, stabljiku celera, filete naranče i sastojke nježno izmiješamo. ; Odreske tune posolimo, pokapamo maslinovim uljem i nauljenom stranom prema dolje, stavimo ih peći u zagrijanu gril tavu. ; Nakon jedne minute odreske posolimo, pokapamo maslinovim uljem, okrenemo na drugu stranu i pečemo ih još toliko. ; Na tanjure rasporedimo pripremljenu salatu, po salati stavimo nekoliko maslina, preko svega stavimo odreske tune, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
; -
Jednu naranču filetiramo, drugu ocijedimo, mini rajčice prepolovimo, stabljiku celera i rotkvice narežemo na ploške, komorač na trakice, a filet tune na odreske debljine jednog centimetra.
U zdjelu ulijemo maslinovo ulje, balzamički ocat, narančin sok, začinimo solju i paprom i pjenjačom izmiješamo sastojke.
Zatim u dresing dodamo miješanu salatu, mini rajčice, rotkvice, komorač, stabljiku celera, filete naranče i sastojke nježno izmiješamo.
Odreske tune posolimo, pokapamo maslinovim uljem i nauljenom stranom prema dolje, stavimo ih peći u zagrijanu gril tavu.
Nakon jedne minute odreske posolimo, pokapamo maslinovim uljem, okrenemo na drugu stranu i pečemo ih još toliko.
Na tanjure rasporedimo pripremljenu salatu, po salati stavimo nekoliko maslina, preko svega stavimo odreske tune, posipamo sjeckanim peršinom, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.