- Miro Biondić
- 60 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
        Grah juha s ječmenom kašom    
                
        Saznajte kako pripremiti grah juhu s ječmenom kašom u našem video receptu.    
        Ječam je bogat vitaminima B, a posebno vitaminom B5 koji je neophodan u preradi ugljikohidrata, masti i bjelančevina. Ječam ima zagrijavajući učinak jer se unošenjem ječma masti pretvaraju u energiju. Dakle ako se želite zagrijati, navalite na ovo jelo.
Grah juha s ječmenom kašom - Saznajte kako pripremiti grah juhu s ječmenom kašom u našem video receptu. - grah (suhog), ječmena kaša, luk, mrkva, korijen celera, maslinovo ulje, parmezan, sol i papar, Na maslinovom ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, celer) uz dodatak ružmarina te dodamo namočeni grah. ; Kada je grah kuhan izvadimo malo graha, a ostatak izmiksamo, vratimo nazad kuhani grah te dodamo kuhanu ječmenu kašu i pustimo da sve zajedno  prokuha.  ; Pri serviranju juhu  posipamo sa svježim kosanim peršinom, pokapamo sa maslinovim uljem i posipamo parmezanom.;  - 
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - grah, 250 g suhog
- ječmena kaša, 100 g
- luk, 1 glavica
- mrkva, 100 g
- korijen celera, 100 g
- maslinovo ulje
- parmezan
- sol i papar
| 
        
    Odaberite broj porcija:
     
        Potrebni Sastojci:     
 | 
        Upute po koracima:    
                - Na maslinovom ulju prepržimo korjenasto povrće (luk, mrkva, celer) uz dodatak ružmarina te dodamo namočeni grah.
- Kada je grah kuhan izvadimo malo graha, a ostatak izmiksamo, vratimo nazad kuhani grah te dodamo kuhanu ječmenu kašu i pustimo da sve zajedno prokuha.
- Pri serviranju juhu posipamo sa svježim kosanim peršinom, pokapamo sa maslinovim uljem i posipamo parmezanom.
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                |  | 
| Vrijeme pripreme:60minuta | 

 
    







 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    





