- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Omlet s kobasicama i rajčicom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti omlet s kobasicama i rajčicom.
Pirjane rajčice i luk, pržene kobasice i mali omleti čine ovo jelo zaista fantastičnim! A znate li zašto? Mi znamo, a na Vama je da saznate!
Upute po koracima:
- Češnjak protisnemo, rajčice, luk i kobasice narežemo na kolutove, a jaja razbijemo u zdjelu i umutimo ih.
- U tavu, na dvije žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo narezanu rajčicu i luk, protisnuti češnjak i pirjamo na srednje jakoj vatri 4-5 minuta.
- Za to vrijeme u zasebnu manju tavu, na malo ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kolutove kobasica i pržimo na srednje jakoj vatri 4-5 minuta. Zatim pržene kobasice i pirjano povrće izvadimo na stranu.
- U tavu u kojoj smo pržili kobasice, na masnoću od prženja dodamo maslac, ulijemo dio umućenih jaja i pečemo male omlete.
- Gotove omlete premjestimo na tanjure, nadjenemo ih pirjanim povrćem i prženim kobasicama, preklopimo, posipamo ih sjeckanim peršinom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |