Tarte flambée – klasik u pizza pećnici s rotirajućim dnom

Tarte flambée
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
U našem video receptu saznajte kako pripremiti slane zalogaje punjene lukom, slaninom i krem sirom

Danas ćemo vam pokazati pripremu klasičnog specijaliteta koji potječe iz francuske pokrajine Alsace.

Ukoliko želiš pripremiti tarte flambée ili pizzu – Grill King jedino je rješenje za tebe, prijatelje i obitelj! Cijeli travanj trajati će akcijski popust od 20% na sve Grill King roštilje, pekače i indukcijsko kuhalo. Popust vrijedi i u poslovnicama i na web lokaciji Lonci & Poklopci, također u ponudi imaju i VIP kartice za tvrtke i hotelijere s kojima se može ostvariti 20% i 30% popusta na cijeli asortiman.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu stavimo brašno, sve ostale sastojke za tijesto i miješalicom 10-ak minuta mijesimo tijesto.
  2. Gotovo tijesto izvadimo na radnu površinu, podijelimo na 5 jednakih komada i svaki komad oblikujemo u kuglicu (bulu).
  3. Za jedan tarte flambée uzmemo jednu bulu i tanko je izvaljamo na oštrim brašnom posipanoj radnoj površni.
  4. Potom tijesto premažemo tankim slojem krem sira (krem sir po želji začinimo solju, paprom i sa vrlo malo muškatnog oraščića) i preko njega rasporedimo na kolute narezani luk.
  5. Preko luka slažemo slaninu narezanu na tanje štapiće.
  6. Tarte flambée stavili smo u već zagrijanu pećnicu „Grill King” za pizzu s rotirajućim dnom.
  7. Tijekom pečenja ručno okrećemo rotirajuće dno, pazeći da se tarte flambée ravnomjerno peče.
  8. Nakon dvije do tri minute, odnosno kada je tarte flambée dobio lijepu boju, izvadimo ga na dasku na kojoj ćemo ga poslužiti i izrežemo ga na kvadrate.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: