- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Fusili s rajčicama i tunom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusile s rajčicama i tunom. – pelati rajčice, tjestenina ((fusili)), tuna iz konzerve, parmezan, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Parmezan naribamo, a češnjak protisnemo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo češnjak i čim češnjak zamiriše, dodamo pelati rajčice i kuhamo ih na srednje jakoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo fusile i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Nakon 5 minuta kuhanja rajčica, u tavu dodamo ocijeđenu tunu, sjeckani peršin, posolimo, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri, još 5 minuta. ; Potom kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, posipamo ju naribanim parmezanom, prelijemo umakom od rajčica i tune i poslužimo.; – Prekrasno jelo od tjestenine s izdašnim umakom od tune i rajčica, je nešto što bi svaki gurman trebao kušati. Ukoliko se i Vi smatrate gurmanom, pogledajte video i krenite!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Fusili s rajčicama i tunom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusile s rajčicama i tunom. – pelati rajčice, tjestenina ((fusili)), tuna iz konzerve, parmezan, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Parmezan naribamo, a češnjak protisnemo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo češnjak i čim češnjak zamiriše, dodamo pelati rajčice i kuhamo ih na srednje jakoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo fusile i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Nakon 5 minuta kuhanja rajčica, u tavu dodamo ocijeđenu tunu, sjeckani peršin, posolimo, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri, još 5 minuta. ; Potom kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, posipamo ju naribanim parmezanom, prelijemo umakom od rajčica i tune i poslužimo.; -</div>
Fusili s rajčicama i tunom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusile s rajčicama i tunom.
Prekrasno jelo od tjestenine s izdašnim umakom od tune i rajčica, je nešto što bi svaki gurman trebao kušati. Ukoliko se i Vi smatrate gurmanom, pogledajte video i krenite!
Fusili s rajčicama i tunom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusile s rajčicama i tunom. - pelati rajčice, tjestenina ((fusili)), tuna iz konzerve, parmezan, češnjak, peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Parmezan naribamo, a češnjak protisnemo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo češnjak i čim češnjak zamiriše, dodamo pelati rajčice i kuhamo ih na srednje jakoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo fusile i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Nakon 5 minuta kuhanja rajčica, u tavu dodamo ocijeđenu tunu, sjeckani peršin, posolimo, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri, još 5 minuta. ; Potom kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, posipamo ju naribanim parmezanom, prelijemo umakom od rajčica i tune i poslužimo.; -
Upute po koracima:
- Parmezan naribamo, a češnjak protisnemo. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo češnjak i čim češnjak zamiriše, dodamo pelati rajčice i kuhamo ih na srednje jakoj vatri.
- Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo fusile i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
- Nakon 5 minuta kuhanja rajčica, u tavu dodamo ocijeđenu tunu, sjeckani peršin, posolimo, promiješamo i kuhamo dalje na laganoj vatri, još 5 minuta.
- Potom kuhanu tjesteninu ocijedimo i rasporedimo na tanjure, posipamo ju naribanim parmezanom, prelijemo umakom od rajčica i tune i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 73
Rating: 4.52
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|