Riblji file s bobom i slanutkom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblji file s bobom i slanutkom. – bijela riba (u filetima), pelati rajčice, bob, bijelo vino (suhog), slanutak (iz konzerve), masline (zelenih, otkoštenih), glatko brašno, češnjak, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Filete ribe osušimo kuhinjskim papirom, a češnjak protisnemo. ; Zatim filete ribe posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih na suhi tanjur. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim zamiriše dodamo filete ribe i pržimo ih dvije minute. ; Potom filete okrenemo na drugu stranu, ulijemo bijelo vino i pirjamo dok vino ne ispari. ; Nakon 4-5 minuta filete premjestimo na oval za posluživanje, a na masnoću od prženja dodamo pelati rajčice, bob, masline, slanutak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 10-12 minuta.
; Zatim dodamo sjeckani peršin, promiješamo, povrće stavimo preko fileta ribe i poslužimo.; – Bob je izuzetno zdrava namirnica i može se uklopiti u skoro svako jelo. Ako želite saznati kako se sprijateljio s ribom i još nekim sastojcima, pogledajte pripadajući video.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Riblji file s bobom i slanutkom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblji file s bobom i slanutkom. – bijela riba (u filetima), pelati rajčice, bob, bijelo vino (suhog), slanutak (iz konzerve), masline (zelenih, otkoštenih), glatko brašno, češnjak, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Filete ribe osušimo kuhinjskim papirom, a češnjak protisnemo. ; Zatim filete ribe posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih na suhi tanjur. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim zamiriše dodamo filete ribe i pržimo ih dvije minute. ; Potom filete okrenemo na drugu stranu, ulijemo bijelo vino i pirjamo dok vino ne ispari. ; Nakon 4-5 minuta filete premjestimo na oval za posluživanje, a na masnoću od prženja dodamo pelati rajčice, bob, masline, slanutak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 10-12 minuta.
; Zatim dodamo sjeckani peršin, promiješamo, povrće stavimo preko fileta ribe i poslužimo.; -</div>
Riblji file s bobom i slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblji file s bobom i slanutkom.
Bob je izuzetno zdrava namirnica i može se uklopiti u skoro svako jelo. Ako želite saznati kako se sprijateljio s ribom i još nekim sastojcima, pogledajte pripadajući video.
Riblji file s bobom i slanutkom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblji file s bobom i slanutkom. - bijela riba (u filetima), pelati rajčice, bob, bijelo vino (suhog), slanutak (iz konzerve), masline (zelenih, otkoštenih), glatko brašno, češnjak, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Filete ribe osušimo kuhinjskim papirom, a češnjak protisnemo. ; Zatim filete ribe posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih na suhi tanjur. ; U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim zamiriše dodamo filete ribe i pržimo ih dvije minute. ; Potom filete okrenemo na drugu stranu, ulijemo bijelo vino i pirjamo dok vino ne ispari. ; Nakon 4-5 minuta filete premjestimo na oval za posluživanje, a na masnoću od prženja dodamo pelati rajčice, bob, masline, slanutak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 10-12 minuta.
; Zatim dodamo sjeckani peršin, promiješamo, povrće stavimo preko fileta ribe i poslužimo.; -
Filete ribe osušimo kuhinjskim papirom, a češnjak protisnemo.
Zatim filete ribe posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih na suhi tanjur.
U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim zamiriše dodamo filete ribe i pržimo ih dvije minute.
Potom filete okrenemo na drugu stranu, ulijemo bijelo vino i pirjamo dok vino ne ispari.
Nakon 4-5 minuta filete premjestimo na oval za posluživanje, a na masnoću od prženja dodamo pelati rajčice, bob, masline, slanutak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 10-12 minuta.
Zatim dodamo sjeckani peršin, promiješamo, povrće stavimo preko fileta ribe i poslužimo.