- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Nadjevene rajčice na primorski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene rajčice na primorski način. – rajčica, skuša (u filetima, iz konzerve), luk, limun, kiseli krastavci, masline (otkoštenih), kapare (posoljene), peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Luk nasjeckamo, masline i kisele krastavce narežemo na kockice, limunov sok iscijedimo, a filete skuše ocijedimo. ; Rajčicama odrežemo gornji dio, žlicom izdubimo srednji mekani dio i stavimo ih odrezanom stranom na kuhinjski papir da se ocijede.
; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, popaprimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. Zatim dodamo filete skuše i malo ih usitnimo vilicom. ; Potom dodamo kockice kiselih krastavaca i maslina, sjeckani luk, kapare, sjeckani peršin i sve zajedno dobro promiješamo. ; Dobivenom mješavinom nadjenemo izdubljene i ocijeđene rajčice i po želji ih stavimo u hladnjak da se ohlade. ; Ohlađene nadjevene rajčice posipamo s još malo sjeckanog peršina, rasporedimo na tanjure i poslužimo.;  – Osvježavajuće jelo za vruće ljetne dane. Svježe rajčice punjene ribom, maslinama, kiselim krastavcima i kaparima zdrav je i ukusan obrok koji trebate kušati. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Nadjevene rajčice na primorski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene rajčice na primorski način. – rajčica, riba skuša (u filetima, iz konzerve), luk, limun, kiseli krastavci, masline (otkoštenih), kapare (posoljene), peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Luk nasjeckamo, masline i kisele krastavce narežemo na kockice, limunov sok iscijedimo, a filete skuše ocijedimo. ; Rajčicama odrežemo gornji dio, žlicom izdubimo srednji mekani dio i stavimo ih odrezanom stranom na kuhinjski papir da se ocijede.
; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, popaprimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. Zatim dodamo filete skuše i malo ih usitnimo vilicom. ; Potom dodamo kockice kiselih krastavaca i maslina, sjeckani luk, kapare, sjeckani peršin i sve zajedno dobro promiješamo. ; Dobivenom mješavinom nadjenemo izdubljene i ocijeđene rajčice i po želji ih stavimo u hladnjak da se ohlade. ; Ohlađene nadjevene rajčice posipamo s još malo sjeckanog peršina, rasporedimo na tanjure i poslužimo.; -</div>
    
    
    
    
    
        
        
        
    
    
    
    
            
        
            
        Nadjevene rajčice na primorski način    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene rajčice na primorski način.    
         
     
                
        
            
        Osvježavajuće jelo za vruće ljetne dane. Svježe rajčice punjene ribom, maslinama, kiselim krastavcima i kaparima zdrav je i ukusan obrok koji trebate kušati. U slast!
Nadjevene rajčice na primorski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti nadjevene rajčice na primorski način. - rajčica, riba skuša (u filetima, iz konzerve), luk, limun, kiseli krastavci, masline (otkoštenih), kapare (posoljene), peršin (sjeckani), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Luk nasjeckamo, masline i kisele krastavce narežemo na kockice, limunov sok iscijedimo, a filete skuše ocijedimo. ; Rajčicama odrežemo gornji dio, žlicom izdubimo srednji mekani dio i stavimo ih odrezanom stranom na kuhinjski papir da se ocijede.
; U zdjelu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, popaprimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. Zatim dodamo filete skuše i malo ih usitnimo vilicom. ; Potom dodamo kockice kiselih krastavaca i maslina, sjeckani luk, kapare, sjeckani peršin i sve zajedno dobro promiješamo. ; Dobivenom mješavinom nadjenemo izdubljene i ocijeđene rajčice i po želji ih stavimo u hladnjak da se ohlade. ; Ohlađene nadjevene rajčice posipamo s još malo sjeckanog peršina, rasporedimo na tanjure i poslužimo.; -
 
         
     
                
                
        
            
                
        Upute po koracima:    
                
        
    - Luk nasjeckamo, masline i kisele krastavce narežemo na kockice, limunov sok iscijedimo, a filete skuše ocijedimo. 
- Rajčicama odrežemo gornji dio, žlicom izdubimo srednji mekani dio i stavimo ih odrezanom stranom na kuhinjski papir da se ocijede. 
- U zdjelu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, popaprimo i pjenjačom izmiješamo sastojke. Zatim dodamo filete skuše i malo ih usitnimo vilicom. 
- Potom dodamo kockice kiselih krastavaca i maslina, sjeckani luk, kapare, sjeckani peršin i sve zajedno dobro promiješamo. 
- Dobivenom mješavinom nadjenemo izdubljene i ocijeđene rajčice i po želji ih stavimo u hladnjak da se ohlade. 
- Ohlađene nadjevene rajčice posipamo s još malo sjeckanog peršina, rasporedimo na tanjure i poslužimo.
 
         
     
                
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
     
                
            
                
            
         
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
    
    
                        | 
    
        Votes: 50Rating: 4.7
 You:
 
        Rate this recipe!     |  | 
    
            
            
                
            
                
            
                
        
    
    
                        | Za Print recepta klikni ikonu >> |  | 
    
     
         
    
    
                        | Vrijeme pripreme:30minuta |  |