Ravioli u umaku od špinata i mascarponea – U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole u umaku od špinata i mascarponea. – ravioli ((sa sirom, gljivama,…)), špinat, sir mascarpone, parmezan (naribanog), vrhnje za kuhanje, luk, maslac, češnjak, sol i papar, Luk i češnjak nasjeckamo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo ih, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo zamrznuti špinat i, povremeno miješajući, pirjamo ga dok se potpuno ne rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir mascarpone i polovicu naribanog parmezana, dobro promiješamo i pričekamo da umak zavri. ; Za to vrijeme kuhane raviole isperemo pod hladnom vodom, ocijedimo ih i rasporedimo na tanjure. ; Preko njih prelijemo dobiveni umak, posipamo preostalim parmezanom i poslužimo.
; – Ukusno jelo koje možete pripremiti za pola sata, s jednostavnim namirnicama. Pogledajte kako!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Ravioli u umaku od špinata i mascarponea – U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole u umaku od špinata i mascarponea. – ravioli ((sa sirom, gljivama,…)), špinat, sir mascarpone, parmezan (naribanog), vrhnje za kuhanje, luk, maslac, češnjak, sol i papar, Luk i češnjak nasjeckamo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo ih, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo zamrznuti špinat i, povremeno miješajući, pirjamo ga dok se potpuno ne rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir mascarpone i polovicu naribanog parmezana, dobro promiješamo i pričekamo da umak zavri. ; Za to vrijeme kuhane raviole isperemo pod hladnom vodom, ocijedimo ih i rasporedimo na tanjure. ; Preko njih prelijemo dobiveni umak, posipamo preostalim parmezanom i poslužimo.
; -</div>
Ravioli u umaku od špinata i mascarponea
U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole u umaku od špinata i mascarponea.
Ukusno jelo koje možete pripremiti za pola sata, s jednostavnim namirnicama. Pogledajte kako!
Ravioli u umaku od špinata i mascarponea - U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole u umaku od špinata i mascarponea. - ravioli ((sa sirom, gljivama,...)), špinat, sir mascarpone, parmezan (naribanog), vrhnje za kuhanje, luk, maslac, češnjak, sol i papar, Luk i češnjak nasjeckamo. ; U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo ih, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša. ; Zatim dodamo zamrznuti špinat i, povremeno miješajući, pirjamo ga dok se potpuno ne rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir mascarpone i polovicu naribanog parmezana, dobro promiješamo i pričekamo da umak zavri. ; Za to vrijeme kuhane raviole isperemo pod hladnom vodom, ocijedimo ih i rasporedimo na tanjure. ; Preko njih prelijemo dobiveni umak, posipamo preostalim parmezanom i poslužimo.
; -
U lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Za to vrijeme u ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo sjeckani luk i češnjak, posolimo ih, promiješamo i pržimo na laganoj vatri dok luk malo ne omekša.
Zatim dodamo zamrznuti špinat i, povremeno miješajući, pirjamo ga dok se potpuno ne rastopi.
Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir mascarpone i polovicu naribanog parmezana, dobro promiješamo i pričekamo da umak zavri.
Za to vrijeme kuhane raviole isperemo pod hladnom vodom, ocijedimo ih i rasporedimo na tanjure.
Preko njih prelijemo dobiveni umak, posipamo preostalim parmezanom i poslužimo.