- Almo Čatlak
 - 30 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Miješano meso na žaru u brzoj marinadi    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti miješano meso na žaru u brzoj marinadi.    
        Nije lako napraviti stvarno dobar roštilj. Pogotovo kad ste okruženi znalcima i "znalcima". Ako se budete držali uputa, napravit ćete roštilj koji će vas svrstati među znalce, a "znalci" će zauvijek zašutjeti i neće vas više gnjaviti svojim savjetima.
Miješano meso na žaru u brzoj marinadi - U našem video receptu saznajte kako pripremiti miješano meso na žaru u brzoj marinadi. - miješano meso (za roštilj), umak od soje, škrobno brašno, čili papričica (usitnjene), češnjak, luk, maslinovo ulje, sol i papar, U zdjeli dobro pomiješamo sojin umak, škrobno brašno, sol i protisnut češnjak. ; Meso posolimo i mariniramo s jedne i druge strane. Na ostatak marinade dodamo mljeveno meso, dobro ga izmiješamo sa ostatkom marinade pa ga stavimo na stranu i pokrijemo krpom. ; Po komadima mesa polijemo malo maslinovog ulja pa i njega ostavimo pola sata da odstoji. ; Zatim meso stavljamo na žar. Piletinu stavljamo na slabiji dio žara da ne izgori. ; Meso okrećemo kada s gornje strane počinju probijati sokovi. ; Pečeno meso stavljamo u zdjelu sa lukom, narezanim na kolutove.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - miješano meso, 1,2 kg za roštilj
 - sojin umak, 1 dl
 - škrobno brašno, 50 g
 - čili papričica, 2 žličice usitnjene
 - češnjak, 3 režnja
 - luk, 4 glavice
 - maslinovo ulje
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - U zdjeli dobro pomiješamo sojin umak, škrobno brašno, sol i protisnut češnjak.
 - Meso posolimo i mariniramo s jedne i druge strane. Na ostatak marinade dodamo mljeveno meso, dobro ga izmiješamo sa ostatkom marinade pa ga stavimo na stranu i pokrijemo krpom.
 - Po komadima mesa polijemo malo maslinovog ulja pa i njega ostavimo pola sata da odstoji.
 - Zatim meso stavljamo na žar. Piletinu stavljamo na slabiji dio žara da ne izgori.
 - Meso okrećemo kada s gornje strane počinju probijati sokovi.
 - Pečeno meso stavljamo u zdjelu sa lukom, narezanim na kolutove.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:30minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





