Brzi pileći curry – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzi pileći curry. – pileći file, luk, češnjak, feferoni (svježa), kurkuma, kumin (sušenog), korijander (sušenog), koncentrat rajčice, curry pasta, vrhnje za kuhanje, ulje, sol, Pileće filete očistimo od kožica i žilica i narežemo ih na komade veličine zalogaja, luk nasjeckamo, feferone očistimo i narežemo na trakice, češnjak na listiće, a korijander i kumin izmrvimo u mužaru. ; U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo komade piletine, trakice feferona, listiće češnjaka, promiješamo i sve zajedno pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta prženja, piletinu začinimo solju, kurkumom, mljevenim kuminom i korijanderom, dodamo koncentrat rajčice i curry pastu, ulijemo vrhnje za kuhanje, izmiješamo sastojke i pričekamo da zavri. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Curry je način pripreme jela s dodatkom curry paste koja je karakterističnog okusa i arome. Želite li vidjeti kako se naša piletina snašla s curry pastom, pogledajte priloženi video i dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Brzi pileći curry – U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzi pileći curry. – pileći file, luk, češnjak, feferoni (svježa), kurkuma, kumin (sušenog), korijander (sušenog), koncentrat rajčice, curry pasta, vrhnje za kuhanje, ulje, sol, Pileće filete očistimo od kožica i žilica i narežemo ih na komade veličine zalogaja, luk nasjeckamo, feferone očistimo i narežemo na trakice, češnjak na listiće, a korijander i kumin izmrvimo u mužaru. ; U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo komade piletine, trakice feferona, listiće češnjaka, promiješamo i sve zajedno pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta prženja, piletinu začinimo solju, kurkumom, mljevenim kuminom i korijanderom, dodamo koncentrat rajčice i curry pastu, ulijemo vrhnje za kuhanje, izmiješamo sastojke i pričekamo da zavri. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Brzi pileći curry
U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzi pileći curry.
Curry je način pripreme jela s dodatkom curry paste koja je karakterističnog okusa i arome. Želite li vidjeti kako se naša piletina snašla s curry pastom, pogledajte priloženi video i dobar tek!
Brzi pileći curry - U našem video receptu saznajte kako pripremiti brzi pileći curry. - pileći file, luk, češnjak, feferoni (svježa), kurkuma, kumin (sušenog), korijander (sušenog), koncentrat rajčice, curry pasta, vrhnje za kuhanje, ulje, sol, Pileće filete očistimo od kožica i žilica i narežemo ih na komade veličine zalogaja, luk nasjeckamo, feferone očistimo i narežemo na trakice, češnjak na listiće, a korijander i kumin izmrvimo u mužaru. ; U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša. ; Zatim dodamo komade piletine, trakice feferona, listiće češnjaka, promiješamo i sve zajedno pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 7-8 minuta prženja, piletinu začinimo solju, kurkumom, mljevenim kuminom i korijanderom, dodamo koncentrat rajčice i curry pastu, ulijemo vrhnje za kuhanje, izmiješamo sastojke i pričekamo da zavri. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Pileće filete očistimo od kožica i žilica i narežemo ih na komade veličine zalogaja, luk nasjeckamo, feferone očistimo i narežemo na trakice, češnjak na listiće, a korijander i kumin izmrvimo u mužaru.
U tavu, na dvije-tri žlice ugrijanog ulja, dodamo sjeckani luk, posolimo ga, promiješamo i pržimo dok malo ne omekša.
Zatim dodamo komade piletine, trakice feferona, listiće češnjaka, promiješamo i sve zajedno pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 7-8 minuta prženja, piletinu začinimo solju, kurkumom, mljevenim kuminom i korijanderom, dodamo koncentrat rajčice i curry pastu, ulijemo vrhnje za kuhanje, izmiješamo sastojke i pričekamo da zavri.