Njoki s rajčicom i gorgonzolom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s rajčicom i gorgonzolom. – njoki, pelati rajčice, sir gorgonzola, luk, češnjak, smeđi šećer, bosiljak (sušeni), peršin (sjeckani), maslac, vrhnje za kuhanje, sir ribanac (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Pelat rajčicu očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a češnjak protisnemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo smeđi šećer i pričekamo 1-2 minute da se počne karamelizirati. ; Zatim dodamo narezane pelat rajčice, sušeni bosiljak, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; U zasebnu ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir gorgonzolu i povremeno miješajući, oba umaka kuhamo na laganoj vatri 5-6 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhane njoke ocijedimo, jednu polovicu dodamo u umak od rajčice i promiješamo, a drugu polovicu u umak od gorgonzole, posipamo sjeckanim peršinom te također promiješamo.; Na tanjure raporedimo njoke s dvije vrste umaka i poslužimo.
; – Ljubitelj ste njoka i volite umak od rajčica, ali i umak od sira gorgonzole i ne znate što biste radije. Evo rješenja za vaš problem, u isto rijeme pripremite oba umaka i istovremeno uživajte u njima.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Njoki s rajčicom i gorgonzolom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s rajčicom i gorgonzolom. – njoki, pelati rajčice, sir gorgonzola, luk, češnjak, smeđi šećer, bosiljak (sušeni), peršin (sjeckani), maslac, vrhnje za kuhanje, sir ribanac (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Pelat rajčicu očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a češnjak protisnemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo smeđi šećer i pričekamo 1-2 minute da se počne karamelizirati. ; Zatim dodamo narezane pelat rajčice, sušeni bosiljak, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; U zasebnu ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir gorgonzolu i povremeno miješajući, oba umaka kuhamo na laganoj vatri 5-6 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhane njoke ocijedimo, jednu polovicu dodamo u umak od rajčice i promiješamo, a drugu polovicu u umak od gorgonzole, posipamo sjeckanim peršinom te također promiješamo.; Na tanjure raporedimo njoke s dvije vrste umaka i poslužimo.
; -</div>
Njoki s rajčicom i gorgonzolom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s rajčicom i gorgonzolom.
Ljubitelj ste njoka i volite umak od rajčica, ali i umak od sira gorgonzole i ne znate što biste radije. Evo rješenja za vaš problem, u isto rijeme pripremite oba umaka i istovremeno uživajte u njima.
Njoki s rajčicom i gorgonzolom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti njoke s rajčicom i gorgonzolom. - njoki, pelati rajčice, sir gorgonzola, luk, češnjak, smeđi šećer, bosiljak (sušeni), peršin (sjeckani), maslac, vrhnje za kuhanje, sir ribanac (naribanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar, Pelat rajčicu očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a češnjak protisnemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo smeđi šećer i pričekamo 1-2 minute da se počne karamelizirati. ; Zatim dodamo narezane pelat rajčice, sušeni bosiljak, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri. ; U zasebnu ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi. ; Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir gorgonzolu i povremeno miješajući, oba umaka kuhamo na laganoj vatri 5-6 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhane njoke ocijedimo, jednu polovicu dodamo u umak od rajčice i promiješamo, a drugu polovicu u umak od gorgonzole, posipamo sjeckanim peršinom te također promiješamo.; Na tanjure raporedimo njoke s dvije vrste umaka i poslužimo.
; -
Pelat rajčicu očistimo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a češnjak protisnemo.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, protisnuti češnjak, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 2-3 minute prženja dodamo smeđi šećer i pričekamo 1-2 minute da se počne karamelizirati.
Zatim dodamo narezane pelat rajčice, sušeni bosiljak, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri.
U zasebnu ugrijanu tavu stavimo maslac i pričekamo da se rastopi.
Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo sir gorgonzolu i povremeno miješajući, oba umaka kuhamo na laganoj vatri 5-6 minuta.
Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo njoke i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Kuhane njoke ocijedimo, jednu polovicu dodamo u umak od rajčice i promiješamo, a drugu polovicu u umak od gorgonzole, posipamo sjeckanim peršinom te također promiješamo.
Na tanjure raporedimo njoke s dvije vrste umaka i poslužimo.