- Slavko Večerić
- 60 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Krvavice s restanim krumpirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s restanim krumpirom.
Ljudi ili obožavaju ili mrze krvavice. Ako vam se raspadnu u neartikuliranu smjesu, nemojte da vas to smete. U austrijskim restoranima često ih serviraju baš tako. To nimalo ne utječe na njihov bogat ukus.
Krvavice s restanim krumpirom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti krvavice s restanim krumpirom. - krvavice, krumpir, svinjska mast, luk (crvenog), sol i papar, U vruću vodu stavimo kuhati krumpir u ljusci. ; Na laganoj vatri na masti uz povremeno okretanje (ne, prečesto) pečemo krvavice.
; U posebnoj tavi pirjamo usitnjeni crveni luk. ; Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke listiće. ; Dodamo ga na pirjani luk, solimo, paprimo i uz miješanje pržimo desetak minuta.; -
; U posebnoj tavi pirjamo usitnjeni crveni luk. ; Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke listiće. ; Dodamo ga na pirjani luk, solimo, paprimo i uz miješanje pržimo desetak minuta.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- krvavice, 4
- krumpir, 600 g
- svinjska mast, 2 žlice
- luk, 2 glavice crvenog
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U vruću vodu stavimo kuhati krumpir u ljusci.
- Na laganoj vatri na masti uz povremeno okretanje (ne, prečesto) pečemo krvavice.
- U posebnoj tavi pirjamo usitnjeni crveni luk.
- Kuhani krumpir ogulimo i narežemo na tanke listiće.
- Dodamo ga na pirjani luk, solimo, paprimo i uz miješanje pržimo desetak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:60minuta |