- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske s pršutom, suhim šljivama i povrćem. – svinjski but (u odrescima), suhe šljive (otkoštenih), mini rajčica, pršut, masline (otkoštenih (punjene feta sirom)), prošek, majčina dušica (sušena), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske istučemo batom za meso, a oprane i očišćene mini rajčice prepolovimo. ; Na svaki odrezak položimo po krišku pršuta, okrenemo ih na stranu s pršutom i posolimo. ; Zatim ih posoljenom stranom uvaljamo u brašno i stavimo peći u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stranom s pršutom okrenutom prema dolje. ; Nakon 2 minute pečenja, meso začinimo majčinom dušicom, okrenemo ga, dodamo mini rajčice, masline, suhe šljive, ulijemo prošek, začinimo solju i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 5 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Mekani svinjski odresci oplemenjeni pršutom s prilogom od pirjanih rajčica, suhih šljiva i maslina, odlično je i brzo jelo koje možete poslužiti i najzahtjevnijim gurmanima.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske s pršutom, suhim šljivama i povrćem. – svinjski but (u odrescima), suhe šljive (otkoštenih), mini rajčica, pršut, masline (otkoštenih (punjene feta sirom)), prošek, majčina dušica (sušena), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske istučemo batom za meso, a oprane i očišćene mini rajčice prepolovimo. ; Na svaki odrezak položimo po krišku pršuta, okrenemo ih na stranu s pršutom i posolimo. ; Zatim ih posoljenom stranom uvaljamo u brašno i stavimo peći u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stranom s pršutom okrenutom prema dolje. ; Nakon 2 minute pečenja, meso začinimo majčinom dušicom, okrenemo ga, dodamo mini rajčice, masline, suhe šljive, ulijemo prošek, začinimo solju i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 5 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske s pršutom, suhim šljivama i povrćem.
Mekani svinjski odresci oplemenjeni pršutom s prilogom od pirjanih rajčica, suhih šljiva i maslina, odlično je i brzo jelo koje možete poslužiti i najzahtjevnijim gurmanima.
Svinjski odresci s pršutom, suhim šljivama i povrćem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjske odreske s pršutom, suhim šljivama i povrćem. - svinjski but (u odrescima), suhe šljive (otkoštenih), mini rajčica, pršut, masline (otkoštenih (punjene feta sirom)), prošek, majčina dušica (sušena), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske istučemo batom za meso, a oprane i očišćene mini rajčice prepolovimo. ; Na svaki odrezak položimo po krišku pršuta, okrenemo ih na stranu s pršutom i posolimo. ; Zatim ih posoljenom stranom uvaljamo u brašno i stavimo peći u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stranom s pršutom okrenutom prema dolje. ; Nakon 2 minute pečenja, meso začinimo majčinom dušicom, okrenemo ga, dodamo mini rajčice, masline, suhe šljive, ulijemo prošek, začinimo solju i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 5 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- Odreske istučemo batom za meso, a oprane i očišćene mini rajčice prepolovimo.
- Na svaki odrezak položimo po krišku pršuta, okrenemo ih na stranu s pršutom i posolimo.
- Zatim ih posoljenom stranom uvaljamo u brašno i stavimo peći u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, stranom s pršutom okrenutom prema dolje.
- Nakon 2 minute pečenja, meso začinimo majčinom dušicom, okrenemo ga, dodamo mini rajčice, masline, suhe šljive, ulijemo prošek, začinimo solju i sve zajedno pirjamo na laganoj vatri 5 minuta.
- Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.66
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|