- Almo Čatlak
 - 40 min
 - 4 porcije
 - Vrlo kalorično
 - Vrlo jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Jogurt tava s kobasicama    
                
        Saznajte kako pripremiti jogurt tavu s kobasicama u našem video receptu.    
        Fino jelo atraktivnog izgleda. Obavezno ga servirajte u tavici da što duže lijepo izgleda i da što duže ostane toplo. Svježe paprike odličan su prilog ovom jelu.
Jogurt tava s kobasicama - Saznajte kako pripremiti jogurt tavu s kobasicama u našem video receptu. - kobasica, jaje, jogurt, maslac, kiselo mlijeko, brašno, peršin (kosani), slatka mljevena paprika, češnjak, sol i papar, Kobasice izrežemo na trećine i ispečemo na masnoći. U posebnoj zdjeli pjenjačom izmiješamo jaja, jogurt, kiselo vrhnje, brašno, nasjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku i češnjak. ; Na dno posude za pečenje položimo listiće maslaca i na njih položimo pečene kobasice. ; Sve zajedno prelijemo pripremljenom mješavinom te stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, na 220°C oko 20 minuta.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - kobasica, 500 g
 - jaja, 4
 - jogurt, 4 dl
 - maslac, 20 g
 - kiselo mlijeko, 1 dl
 - brašno, 1 žlica
 - peršin, 1 žličica kosani
 - slatka mljevena paprika, 1 žličica
 - češnjak, 2 režnja
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Kobasice izrežemo na trećine i ispečemo na masnoći. U posebnoj zdjeli pjenjačom izmiješamo jaja, jogurt, kiselo vrhnje, brašno, nasjeckani peršin, mljevenu crvenu papriku i češnjak.
 - Na dno posude za pečenje položimo listiće maslaca i na njih položimo pečene kobasice.
 - Sve zajedno prelijemo pripremljenom mješavinom te stavimo peći u pećnicu na srednju razinu, na 220°C oko 20 minuta.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:40minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





