Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Riblja juha s kokosovim mlijekom na tajlandski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblju juhu s kokosovim mlijekom na tajlandski način.

Savršena riblja juha iz woka s lignjama, curry pastom i kokosovim mlijekom, naša je preporuka za one koji vole dobru papicu, ali ne vole provesti za štednjakom više od 20 minuta.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mladi luk narežemo i bijeli dio odvojimo od zelenog, koricu limete naribamo, a očišćene lignje narežemo na kolutiće.
  2. U wok, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo bijeli dio mladog luka, narezane lignje, posipamo đumbirom u prahu i stalno miješajući pržimo.
  3. Nakon 2 minute dodamo curry pastu, naribanu koricu limete, promiješamo i kratko pržimo dok se curry pasta ne poveže s lignjama.
  4. Zatim ulijemo povrtnu juhu i kokosovo mlijeko, posolimo, promiješamo i pričekamo da zavri.
  5. Za to vrijeme filete bijele ribe narežemo na komade veličine zalogaja.
  6. Potom komade ribe dodamo u wok, ulijemo sojin umak, nježno promiješamo i kuhamo 4-5 minuta.
  7. Juha je gotova, rasporedimo je u zdjelice ili tanjure, posipamo narezanim zelenim dijelom mladog luka i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 50
Rating: 4.58
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: