- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Vrlo kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pržene svinjske kotlete panirane s bešamelom. – svinjski kotlet ((po prilici 150 g)), kadulja (svježe), bešamel umak, jaje, krušne mrvice, ulje, sol, U zdjelu s bešamel umakom razbijemo jaje i pjenjačom izmiješamo sastojke, a svinjske kotlete posolimo. ; Zatim kotlete uvaljamo u mješavinu jaja i bešamela, potom u krušne mrvice i stavimo ih na stranu. ; Panirane kotlete stavimo u vrelo ulje, dodamo listiće kadulje i meso pržimo s obiju strana, jednom okrečući, do zlatno-žute boje. ; Nakon 8-10 minuta prženja kotlete izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće i poslužimo.
; – Pohanci su fini i uvijek su dobro došli u naše blagovaone, a ako ih pripremite po našem receptu s bešamel umakom, biti će još finiji i sočniji.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti pržene svinjske kotlete panirane s bešamelom. – svinjski kotlet ((po prilici 150 g)), kadulja (svježe), bešamel umak, jaje, krušne mrvice, ulje, sol, U zdjelu s bešamel umakom razbijemo jaje i pjenjačom izmiješamo sastojke, a svinjske kotlete posolimo. ; Zatim kotlete uvaljamo u mješavinu jaja i bešamela, potom u krušne mrvice i stavimo ih na stranu. ; Panirane kotlete stavimo u vrelo ulje, dodamo listiće kadulje i meso pržimo s obiju strana, jednom okrečući, do zlatno-žute boje. ; Nakon 8-10 minuta prženja kotlete izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće i poslužimo.
; -</div>
Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pržene svinjske kotlete panirane s bešamelom.
Pohanci su fini i uvijek su dobro došli u naše blagovaone, a ako ih pripremite po našem receptu s bešamel umakom, biti će još finiji i sočniji.
Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pržene svinjske kotlete panirane s bešamelom. - svinjski kotlet ((po prilici 150 g)), kadulja (svježe), bešamel umak, jaje, krušne mrvice, ulje, sol, U zdjelu s bešamel umakom razbijemo jaje i pjenjačom izmiješamo sastojke, a svinjske kotlete posolimo. ; Zatim kotlete uvaljamo u mješavinu jaja i bešamela, potom u krušne mrvice i stavimo ih na stranu. ; Panirane kotlete stavimo u vrelo ulje, dodamo listiće kadulje i meso pržimo s obiju strana, jednom okrečući, do zlatno-žute boje. ; Nakon 8-10 minuta prženja kotlete izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- U zdjelu s bešamel umakom razbijemo jaje i pjenjačom izmiješamo sastojke, a svinjske kotlete posolimo.
- Zatim kotlete uvaljamo u mješavinu jaja i bešamela, potom u krušne mrvice i stavimo ih na stranu.
- Panirane kotlete stavimo u vrelo ulje, dodamo listiće kadulje i meso pržimo s obiju strana, jednom okrečući, do zlatno-žute boje.
- Nakon 8-10 minuta prženja kotlete izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 52
Rating: 4.69
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|