- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom. – juneća pisanica, maslac, kadulja (svježe), sir mozzarella, rukola (svježe), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske debljine jednog centimetra očistimo od kožica i žilica, mozzarellu narežemo na kriške, a listiće kadulje nasjeckamo. ; Odreske posolimo, pokapamo uljem i stavimo peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavicu stavimo maslac, dodamo sjeckanu kadulju i aromatiziramo maslac na laganoj vatri 2 minute. ; Nakon 2 minute pečenja, odreske okrenemo na drugu stranu, preko njih stavimo kriške mozzarelle i pečemo ih još toliko, a na tanjurima napravimo posteljice od rukole. ; Pečene odreske s rastopljenom mozzarellom rasporedimo na tanjure s rukolom, prelijemo rastopljenim i aromatiziranim maslacem i poslužimo.
; – Juneća pisanica prekrivena rastopljenom mozzarellom, pa prelivena rastopljenim maslacem aromatiziranim kaduljom, će se rastopiti u vašim ustima čim ju zagrizete. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom. – juneća pisanica, maslac, kadulja (svježe), sir mozzarella, rukola (svježe), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske debljine jednog centimetra očistimo od kožica i žilica, mozzarellu narežemo na kriške, a listiće kadulje nasjeckamo. ; Odreske posolimo, pokapamo uljem i stavimo peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavicu stavimo maslac, dodamo sjeckanu kadulju i aromatiziramo maslac na laganoj vatri 2 minute. ; Nakon 2 minute pečenja, odreske okrenemo na drugu stranu, preko njih stavimo kriške mozzarelle i pečemo ih još toliko, a na tanjurima napravimo posteljice od rukole. ; Pečene odreske s rastopljenom mozzarellom rasporedimo na tanjure s rukolom, prelijemo rastopljenim i aromatiziranim maslacem i poslužimo.
; -</div>
Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom.
Juneća pisanica prekrivena rastopljenom mozzarellom, pa prelivena rastopljenim maslacem aromatiziranim kaduljom, će se rastopiti u vašim ustima čim ju zagrizete. Dobar tek!
Odresci juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti odreske juneće pisanice s mozzarellom i kaduljom. - juneća pisanica, maslac, kadulja (svježe), sir mozzarella, rukola (svježe), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Odreske debljine jednog centimetra očistimo od kožica i žilica, mozzarellu narežemo na kriške, a listiće kadulje nasjeckamo. ; Odreske posolimo, pokapamo uljem i stavimo peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje. ; Za to vrijeme u ugrijanu tavicu stavimo maslac, dodamo sjeckanu kadulju i aromatiziramo maslac na laganoj vatri 2 minute. ; Nakon 2 minute pečenja, odreske okrenemo na drugu stranu, preko njih stavimo kriške mozzarelle i pečemo ih još toliko, a na tanjurima napravimo posteljice od rukole. ; Pečene odreske s rastopljenom mozzarellom rasporedimo na tanjure s rukolom, prelijemo rastopljenim i aromatiziranim maslacem i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Odreske debljine jednog centimetra očistimo od kožica i žilica, mozzarellu narežemo na kriške, a listiće kadulje nasjeckamo.
- Odreske posolimo, pokapamo uljem i stavimo peći na vruću gril tavu, nauljenom stranom prema dolje.
- Za to vrijeme u ugrijanu tavicu stavimo maslac, dodamo sjeckanu kadulju i aromatiziramo maslac na laganoj vatri 2 minute.
- Nakon 2 minute pečenja, odreske okrenemo na drugu stranu, preko njih stavimo kriške mozzarelle i pečemo ih još toliko, a na tanjurima napravimo posteljice od rukole.
- Pečene odreske s rastopljenom mozzarellom rasporedimo na tanjure s rukolom, prelijemo rastopljenim i aromatiziranim maslacem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 55
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:20minuta |
|