- Almo Čatlak
- 10 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Ima jaja, nema mesa
Zelene kruške sa sladoledom od limuna – U našem video receptu saznajte kako pripremiti zelene kruške sa sladoledom od limuna. – kruške iz kompota, sirup od mente, liker od mente, sladoled (od limuna), Kruške iz kompota narežemo na četvrtine i premjestimo ih u prikladnu posudu. ; Zatim ih prelijemo sirupom i likerom od mente, prekrijemo plastičnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da odstoje 24 sata. ; Marinirane i pozelenjele kruške izvadimo na kuhinjski papir da upije višak tekućine, potom ih rasporedimo na tanjure, uz njih stavimo po kuglicu sladoleda i poslužimo.
; – Kruške spadaju u porodicu ruža i srodne su dunjama i jabukama. Marinirali smo ih u menti i poslužili sa sladoledom. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Zelene kruške sa sladoledom od limuna – U našem video receptu saznajte kako pripremiti zelene kruške sa sladoledom od limuna. – kruške iz kompota, sirup od mente, liker od mente, sladoled (od limuna), Kruške iz kompota narežemo na četvrtine i premjestimo ih u prikladnu posudu. ; Zatim ih prelijemo sirupom i likerom od mente, prekrijemo plastičnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da odstoje 24 sata. ; Marinirane i pozelenjele kruške izvadimo na kuhinjski papir da upije višak tekućine, potom ih rasporedimo na tanjure, uz njih stavimo po kuglicu sladoleda i poslužimo.
; -</div>
Zelene kruške sa sladoledom od limuna
U našem video receptu saznajte kako pripremiti zelene kruške sa sladoledom od limuna.
Kruške spadaju u porodicu ruža i srodne su dunjama i jabukama. Marinirali smo ih u menti i poslužili sa sladoledom. Dobar tek!
Zelene kruške sa sladoledom od limuna - U našem video receptu saznajte kako pripremiti zelene kruške sa sladoledom od limuna. - kruške iz kompota, sirup od mente, liker od mente, sladoled (od limuna), Kruške iz kompota narežemo na četvrtine i premjestimo ih u prikladnu posudu. ; Zatim ih prelijemo sirupom i likerom od mente, prekrijemo plastičnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da odstoje 24 sata. ; Marinirane i pozelenjele kruške izvadimo na kuhinjski papir da upije višak tekućine, potom ih rasporedimo na tanjure, uz njih stavimo po kuglicu sladoleda i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Kruške iz kompota narežemo na četvrtine i premjestimo ih u prikladnu posudu.
- Zatim ih prelijemo sirupom i likerom od mente, prekrijemo plastičnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da odstoje 24 sata.
- Marinirane i pozelenjele kruške izvadimo na kuhinjski papir da upije višak tekućine, potom ih rasporedimo na tanjure, uz njih stavimo po kuglicu sladoleda i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.68
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:10minuta |
|