Povrće s pancetom na kineski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti povrće s pancetom na kineski način. – kupus (bijelog, svježeg), svježa crvena paprika, poriluk, češnjak, sojin umak, umak od ljutih papričica, ulje od kikirikija, sezamovo ulje, špinat (svježeg), panceta, sezam (sjemenki), Sjemenke sezama kratko popržimo na tavi bez masnoće, pancetu narežemo na tanke ploške, kupus na šire trakice, papriku na kockice, a poriluk na kose kolutiće. ; U ugrijanu tavu bez masnoće stavimo ploške pancete i kratko ih pržimo. ; Nakon 1-2 minute prženu pancetu izvadimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Zatim u tavu ulijemo ulje od kikirikija, dodamo trakice kupusa, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo narezanu papriku i poriluk, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, dodamo umak od ljutih papričica, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo ulje od sezama, nježno umiješamo listove špinata i tavu maknemo s vatre. ; Gotovo povrće premjestimo na tanjur za posluživanje, posipamo ga prženim ploškama pancete i prženim sjemenkama sezama te poslužimo.
; – Kineska kuhinja poznata je po puno povrća, pikantnim začinima i po kratkoj termičkoj obradi kako bi se sačuvalo što više hranjivih sastojaka u namirnicama, a tim se odlikuje i ovo jelo, stoga pogledajte kratke upute i na posao!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Povrće s pancetom na kineski način – U našem video receptu saznajte kako pripremiti povrće s pancetom na kineski način. – kupus (bijelog, svježeg), svježa crvena paprika, poriluk, češnjak, sojin umak, umak od ljutih papričica, ulje od kikirikija, sezamovo ulje, špinat (svježeg), panceta, sezam (sjemenki), Sjemenke sezama kratko popržimo na tavi bez masnoće, pancetu narežemo na tanke ploške, kupus na šire trakice, papriku na kockice, a poriluk na kose kolutiće. ; U ugrijanu tavu bez masnoće stavimo ploške pancete i kratko ih pržimo. ; Nakon 1-2 minute prženu pancetu izvadimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Zatim u tavu ulijemo ulje od kikirikija, dodamo trakice kupusa, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo narezanu papriku i poriluk, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, dodamo umak od ljutih papričica, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo ulje od sezama, nježno umiješamo listove špinata i tavu maknemo s vatre. ; Gotovo povrće premjestimo na tanjur za posluživanje, posipamo ga prženim ploškama pancete i prženim sjemenkama sezama te poslužimo.
; -</div>
Povrće s pancetom na kineski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti povrće s pancetom na kineski način.
Kineska kuhinja poznata je po puno povrća, pikantnim začinima i po kratkoj termičkoj obradi kako bi se sačuvalo što više hranjivih sastojaka u namirnicama, a tim se odlikuje i ovo jelo, stoga pogledajte kratke upute i na posao!
Povrće s pancetom na kineski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti povrće s pancetom na kineski način. - kupus (bijelog, svježeg), svježa crvena paprika, poriluk, češnjak, sojin umak, umak od ljutih papričica, ulje od kikirikija, sezamovo ulje, špinat (svježeg), panceta, sezam (sjemenki), Sjemenke sezama kratko popržimo na tavi bez masnoće, pancetu narežemo na tanke ploške, kupus na šire trakice, papriku na kockice, a poriluk na kose kolutiće. ; U ugrijanu tavu bez masnoće stavimo ploške pancete i kratko ih pržimo. ; Nakon 1-2 minute prženu pancetu izvadimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Zatim u tavu ulijemo ulje od kikirikija, dodamo trakice kupusa, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo narezanu papriku i poriluk, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, dodamo umak od ljutih papričica, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 2-3 minute prženja dodamo ulje od sezama, nježno umiješamo listove špinata i tavu maknemo s vatre. ; Gotovo povrće premjestimo na tanjur za posluživanje, posipamo ga prženim ploškama pancete i prženim sjemenkama sezama te poslužimo.
; -
Sjemenke sezama kratko popržimo na tavi bez masnoće, pancetu narežemo na tanke ploške, kupus na šire trakice, papriku na kockice, a poriluk na kose kolutiće.
U ugrijanu tavu bez masnoće stavimo ploške pancete i kratko ih pržimo.
Nakon 1-2 minute prženu pancetu izvadimo i stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće.
Zatim u tavu ulijemo ulje od kikirikija, dodamo trakice kupusa, promiješamo i pržimo 2-3 minute.
Potom dodamo narezanu papriku i poriluk, protisnemo češnjak, ulijemo sojin umak, dodamo umak od ljutih papričica, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 2-3 minute prženja dodamo ulje od sezama, nježno umiješamo listove špinata i tavu maknemo s vatre.
Gotovo povrće premjestimo na tanjur za posluživanje, posipamo ga prženim ploškama pancete i prženim sjemenkama sezama te poslužimo.