- Almo Čatlak
- 50 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Punjena pileća prsa u košuljici od peršina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pileća prsa u košuljici od peršina. – pileća prsa (u filetima), svježi kravlji sir, vlasac (sjeckani), češnjak, krušne mrvice, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Filetima pilećih prsa nožem urežemo džepove za nadjev, a češnjak grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo sjeckani peršin, dodamo češnjak, krušne mrvice i izradimo sastojke. ; Sir stavimo u zdjelu, začinimo ga solju i paprom, dodamo sjeckani vlasac i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim pileća prsa posolimo, nadjenemo ih smjesom od sira, pokapamo uljem i stavimo ih na stranu. ; Mješavinu peršina i krušnih mrvica rasporedimo u prikladnu posudu i pokapamo s malo ulja. ; Potom nadjevena pileća prsa uvaljamo u mješavinu peršina i krušnih mrvica, višak otresemo, premjestimo ih u nauljenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Želite li smanjiti cjelokupni sadržaj masti kod pripreme piletine, najlakše ćete to postići odstranite li kožu, a upute za pripremu ovog finog, zdravog i jednostavnog recepta pronaći ćete u priloženom videu.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Punjena pileća prsa u košuljici od peršina – U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pileća prsa u košuljici od peršina. – pileća prsa (u filetima), svježi kravlji sir, vlasac (sjeckani), češnjak, krušne mrvice, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Filetima pilećih prsa nožem urežemo džepove za nadjev, a češnjak grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo sjeckani peršin, dodamo češnjak, krušne mrvice i izradimo sastojke. ; Sir stavimo u zdjelu, začinimo ga solju i paprom, dodamo sjeckani vlasac i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim pileća prsa posolimo, nadjenemo ih smjesom od sira, pokapamo uljem i stavimo ih na stranu. ; Mješavinu peršina i krušnih mrvica rasporedimo u prikladnu posudu i pokapamo s malo ulja. ; Potom nadjevena pileća prsa uvaljamo u mješavinu peršina i krušnih mrvica, višak otresemo, premjestimo ih u nauljenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Punjena pileća prsa u košuljici od peršina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pileća prsa u košuljici od peršina.
Želite li smanjiti cjelokupni sadržaj masti kod pripreme piletine, najlakše ćete to postići odstranite li kožu, a upute za pripremu ovog finog, zdravog i jednostavnog recepta pronaći ćete u priloženom videu.
Punjena pileća prsa u košuljici od peršina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pileća prsa u košuljici od peršina. - pileća prsa (u filetima), svježi kravlji sir, vlasac (sjeckani), češnjak, krušne mrvice, peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Filetima pilećih prsa nožem urežemo džepove za nadjev, a češnjak grubo nasjeckamo. ; U sjekač stavimo sjeckani peršin, dodamo češnjak, krušne mrvice i izradimo sastojke. ; Sir stavimo u zdjelu, začinimo ga solju i paprom, dodamo sjeckani vlasac i dobro izmiješamo sastojke. ; Zatim pileća prsa posolimo, nadjenemo ih smjesom od sira, pokapamo uljem i stavimo ih na stranu. ; Mješavinu peršina i krušnih mrvica rasporedimo u prikladnu posudu i pokapamo s malo ulja. ; Potom nadjevena pileća prsa uvaljamo u mješavinu peršina i krušnih mrvica, višak otresemo, premjestimo ih u nauljenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Upute po koracima:
- Filetima pilećih prsa nožem urežemo džepove za nadjev, a češnjak grubo nasjeckamo.
- U sjekač stavimo sjeckani peršin, dodamo češnjak, krušne mrvice i izradimo sastojke.
- Sir stavimo u zdjelu, začinimo ga solju i paprom, dodamo sjeckani vlasac i dobro izmiješamo sastojke.
- Zatim pileća prsa posolimo, nadjenemo ih smjesom od sira, pokapamo uljem i stavimo ih na stranu.
- Mješavinu peršina i krušnih mrvica rasporedimo u prikladnu posudu i pokapamo s malo ulja.
- Potom nadjevena pileća prsa uvaljamo u mješavinu peršina i krušnih mrvica, višak otresemo, premjestimo ih u nauljenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta.
- Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 47
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:50minuta |
|