Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjene pohane palačinke s mliječnim umakom. – palačinke, kuhana šunka, punomasni sir, kiseli krastavci, jaje, glatko brašno, krušne mrvice, mileram, svježi kravlji sir, češnjak, vlasac (sjeckanog), limun, ulje, sol, Punomasni sir naribamo, jaja umutimo, limunov sok iscijedimo, a krastavce narežemo na prutiće. ; U zdjelu s kravljim sirom protisnemo češnjak, posolimo, dodamo mileram, vlasac, ulijemo malo limunovog soka i izmiješamo sastojke. ; Gotove palačinke posipamo naribanim sirom, preko sira stavimo plošku šunke i par prutića kiselih krastavaca, palačinku savijemo, uvaljamo je u brašno, u umućena jaja i u krušne mrvice te stavimo pržiti u vruće duboko ulje. ; Nakon po prilici 2 minute palačinke okrenemo i pržimo još toliko. ; Pržene palačinke stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, zatim ih rasporedimo na tanjure i poslužimo s mliječnim umakom.
; – Mileram je gusto vrhnje i razlikuje se od kiselog vrhnja po količini mliječne masti, ali je izvrstan za izradu raznih umaka, poput ovog mliječnog umaka koji izvrsno paše uz pohane palačinke.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjene pohane palačinke s mliječnim umakom. – palačinke, kuhana šunka, punomasni sir, kiseli krastavci, jaje, glatko brašno, krušne mrvice, mileram, svježi kravlji sir, češnjak, vlasac (sjeckanog), limun, ulje, sol, Punomasni sir naribamo, jaja umutimo, limunov sok iscijedimo, a krastavce narežemo na prutiće. ; U zdjelu s kravljim sirom protisnemo češnjak, posolimo, dodamo mileram, vlasac, ulijemo malo limunovog soka i izmiješamo sastojke. ; Gotove palačinke posipamo naribanim sirom, preko sira stavimo plošku šunke i par prutića kiselih krastavaca, palačinku savijemo, uvaljamo je u brašno, u umućena jaja i u krušne mrvice te stavimo pržiti u vruće duboko ulje. ; Nakon po prilici 2 minute palačinke okrenemo i pržimo još toliko. ; Pržene palačinke stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, zatim ih rasporedimo na tanjure i poslužimo s mliječnim umakom.
; -</div>
Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjene pohane palačinke s mliječnim umakom.
Mileram je gusto vrhnje i razlikuje se od kiselog vrhnja po količini mliječne masti, ali je izvrstan za izradu raznih umaka, poput ovog mliječnog umaka koji izvrsno paše uz pohane palačinke.
Punjene pohane palačinke s mliječnim umakom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjene pohane palačinke s mliječnim umakom. - palačinke, kuhana šunka, punomasni sir, kiseli krastavci, jaje, glatko brašno, krušne mrvice, mileram, svježi kravlji sir, češnjak, vlasac (sjeckanog), limun, ulje, sol, Punomasni sir naribamo, jaja umutimo, limunov sok iscijedimo, a krastavce narežemo na prutiće. ; U zdjelu s kravljim sirom protisnemo češnjak, posolimo, dodamo mileram, vlasac, ulijemo malo limunovog soka i izmiješamo sastojke. ; Gotove palačinke posipamo naribanim sirom, preko sira stavimo plošku šunke i par prutića kiselih krastavaca, palačinku savijemo, uvaljamo je u brašno, u umućena jaja i u krušne mrvice te stavimo pržiti u vruće duboko ulje. ; Nakon po prilici 2 minute palačinke okrenemo i pržimo još toliko. ; Pržene palačinke stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, zatim ih rasporedimo na tanjure i poslužimo s mliječnim umakom.
; -
Punomasni sir naribamo, jaja umutimo, limunov sok iscijedimo, a krastavce narežemo na prutiće.
U zdjelu s kravljim sirom protisnemo češnjak, posolimo, dodamo mileram, vlasac, ulijemo malo limunovog soka i izmiješamo sastojke.
Gotove palačinke posipamo naribanim sirom, preko sira stavimo plošku šunke i par prutića kiselih krastavaca, palačinku savijemo, uvaljamo je u brašno, u umućena jaja i u krušne mrvice te stavimo pržiti u vruće duboko ulje.
Nakon po prilici 2 minute palačinke okrenemo i pržimo još toliko.
Pržene palačinke stavimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće, zatim ih rasporedimo na tanjure i poslužimo s mliječnim umakom.