Makaroni s umakom od kobasica i rajčica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti makarone s umakom od kobasica i rajčica. – tjestenina (makarona), luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino (suhog), pelati rajčice, sušena rajčica (iz ulja), origano (sušeni), šećer, kobasica (pečenica), parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, a meso kobasica istisnemo iz ovitka. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo meso kobasica i pržimo ga, miješajući i gnječeći vilicom da postane zrnasto. Nakon 5-6 minuta dodamo sjeckani luk, posolimo, promiješamo i pržimo još 3-4 minute. ; Za to vrijeme u posudu sjekača stavimo ocijeđene sušene rajčice, dodamo sjeckani peršin, režnjeve češnjaka, ulijemo cca. 100 ml maslinovog ulja, posolimo i izradimo pešt. ; Zatim u tavu dodamo koncetrat rajčice, ulijemo bijelo vino, promiješamo i pričekamo da vino napola ispari. Potom dodamo neocijeđenu rajčicu pelat i izgnječimo ju, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta kuhanja dodamo šećer, sušeni origano, promiješamo i kuhamo još 5-6 minuta. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo makarone i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s umakom, dodamo pešt od sušenih rajčica, promiješamo, rasporedimo u tanjure, posipamo naribanim parmezanom i poslužimo.
; – Makaroni su vrsta tjestenine cjevasta oblika, koja potječe iz Italije i kao stvoreni su za ovo jelo s finim i bogatim umakom od tri vrste proizvoda od rajčice i mesa kobasica. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Makaroni s umakom od kobasica i rajčica – U našem video receptu saznajte kako pripremiti makarone s umakom od kobasica i rajčica. – tjestenina (makarona), luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino (suhog), pelati rajčice, sušena rajčica (iz ulja), origano (sušeni), šećer, kobasica (pečenica), parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, a meso kobasica istisnemo iz ovitka. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo meso kobasica i pržimo ga, miješajući i gnječeći vilicom da postane zrnasto. Nakon 5-6 minuta dodamo sjeckani luk, posolimo, promiješamo i pržimo još 3-4 minute. ; Za to vrijeme u posudu sjekača stavimo ocijeđene sušene rajčice, dodamo sjeckani peršin, režnjeve češnjaka, ulijemo cca. 100 ml maslinovog ulja, posolimo i izradimo pešt. ; Zatim u tavu dodamo koncetrat rajčice, ulijemo bijelo vino, promiješamo i pričekamo da vino napola ispari. Potom dodamo neocijeđenu rajčicu pelat i izgnječimo ju, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta kuhanja dodamo šećer, sušeni origano, promiješamo i kuhamo još 5-6 minuta. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo makarone i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s umakom, dodamo pešt od sušenih rajčica, promiješamo, rasporedimo u tanjure, posipamo naribanim parmezanom i poslužimo.
; -</div>
Makaroni s umakom od kobasica i rajčica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti makarone s umakom od kobasica i rajčica.
Makaroni su vrsta tjestenine cjevasta oblika, koja potječe iz Italije i kao stvoreni su za ovo jelo s finim i bogatim umakom od tri vrste proizvoda od rajčice i mesa kobasica. Dobar tek!
Makaroni s umakom od kobasica i rajčica - U našem video receptu saznajte kako pripremiti makarone s umakom od kobasica i rajčica. - tjestenina (makarona), luk, češnjak, koncentrat rajčice, bijelo vino (suhog), pelati rajčice, sušena rajčica (iz ulja), origano (sušeni), šećer, kobasica (pečenica), parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Luk nasjeckamo, a meso kobasica istisnemo iz ovitka. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo meso kobasica i pržimo ga, miješajući i gnječeći vilicom da postane zrnasto. Nakon 5-6 minuta dodamo sjeckani luk, posolimo, promiješamo i pržimo još 3-4 minute. ; Za to vrijeme u posudu sjekača stavimo ocijeđene sušene rajčice, dodamo sjeckani peršin, režnjeve češnjaka, ulijemo cca. 100 ml maslinovog ulja, posolimo i izradimo pešt. ; Zatim u tavu dodamo koncetrat rajčice, ulijemo bijelo vino, promiješamo i pričekamo da vino napola ispari. Potom dodamo neocijeđenu rajčicu pelat i izgnječimo ju, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta kuhanja dodamo šećer, sušeni origano, promiješamo i kuhamo još 5-6 minuta. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo makarone i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s umakom, dodamo pešt od sušenih rajčica, promiješamo, rasporedimo u tanjure, posipamo naribanim parmezanom i poslužimo.
; -
Luk nasjeckamo, a meso kobasica istisnemo iz ovitka.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo meso kobasica i pržimo ga, miješajući i gnječeći vilicom da postane zrnasto. Nakon 5-6 minuta dodamo sjeckani luk, posolimo, promiješamo i pržimo još 3-4 minute.
Za to vrijeme u posudu sjekača stavimo ocijeđene sušene rajčice, dodamo sjeckani peršin, režnjeve češnjaka, ulijemo cca. 100 ml maslinovog ulja, posolimo i izradimo pešt.
Zatim u tavu dodamo koncetrat rajčice, ulijemo bijelo vino, promiješamo i pričekamo da vino napola ispari. Potom dodamo neocijeđenu rajčicu pelat i izgnječimo ju, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
Nakon 15-ak minuta kuhanja dodamo šećer, sušeni origano, promiješamo i kuhamo još 5-6 minuta. Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo makarone i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s umakom, dodamo pešt od sušenih rajčica, promiješamo, rasporedimo u tanjure, posipamo naribanim parmezanom i poslužimo.