Fusilli s pršutom i povrtnim umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s pršutom i povrtnim umakom. – tjestenina ((fusilli)), luk (ljubičastog), svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, svježa zelena paprika, pršut, maslac sa začinskim biljem, pelati rajčice, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), grašak (iz konzerve), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Paprike očistimo i narežemo na kockice, pršut na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice paprika, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo trakice pršuta, rajčice pelat, crne i zelene masline, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s povrćem i pršutom, dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve, maslac sa začinskim travama i dobro izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; – Fusilli su tjestenina oblikovana poput vadičepa i izvrsno se slažu s ovim laganim i zdravim umakom od svježih paprika, maslina, rajčica, graška i pršuta. Dobar tek.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Fusilli s pršutom i povrtnim umakom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s pršutom i povrtnim umakom. – tjestenina ((fusilli)), luk (ljubičastog), svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, svježa zelena paprika, pršut, maslac sa začinskim travama, pelati rajčice, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), grašak (iz konzerve), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Paprike očistimo i narežemo na kockice, pršut na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice paprika, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo trakice pršuta, rajčice pelat, crne i zelene masline, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s povrćem i pršutom, dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve, maslac sa začinskim travama i dobro izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -</div>
Fusilli s pršutom i povrtnim umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s pršutom i povrtnim umakom.
Fusilli su tjestenina oblikovana poput vadičepa i izvrsno se slažu s ovim laganim i zdravim umakom od svježih paprika, maslina, rajčica, graška i pršuta. Dobar tek.
Fusilli s pršutom i povrtnim umakom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti fusille s pršutom i povrtnim umakom. - tjestenina ((fusilli)), luk (ljubičastog), svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, svježa zelena paprika, pršut, maslac sa začinskim travama, pelati rajčice, masline (zelenih, otkoštenih), masline (crnih, otkoštenih), grašak (iz konzerve), ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Paprike očistimo i narežemo na kockice, pršut na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice paprika, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo trakice pršuta, rajčice pelat, crne i zelene masline, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju. ; Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s povrćem i pršutom, dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve, maslac sa začinskim travama i dobro izmiješamo sastojke. ; Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
; -
Paprike očistimo i narežemo na kockice, pršut na trakice, a luk nasjeckamo.
U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo sjeckani luk, kockice paprika, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 15-ak minuta dodamo trakice pršuta, rajčice pelat, crne i zelene masline, promiješamo i kuhamo na laganoj vatri.
Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
Zatim kuhanu tjesteninu ocijedimo i premjestimo u tavu s povrćem i pršutom, dodamo ocijeđeni grašak iz konzerve, maslac sa začinskim travama i dobro izmiješamo sastojke.