- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Sočni sendvič s kajganom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočni sendvič s kajganom. – slanina (pečene), mini rajčica, jaje, pecivo (okrugla), mladi luk, kravlji sir s vrhnjem, mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Slaninu narežemo na ploške, mini rajčice prepolovimo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ploške slanine i popržimo ih s obje strane. ; Prženu slaninu stavimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo prepolovljene rajčice, posolimo ih i pečemo dok malo ne omekšaju. ; Nakon 2-3 minute rajčice izvadimo na stranu, a u tavu ulijemo malo ulja, dodamo kolutove bijelog dijela mladog luka i pržimo ih 1-2 minute. ; Za to vrijeme jaja začinimo solju i paprom te ih umutimo. ; Potom jaja ulijemo u tavu na prženi luk i pečemo kajganu na laganoj vatri, a peciva vodoravno prerežemo i ispečemo u tosteru. ; U gotovu kajganu dodamo svježi sir s vrhnjem, posipamo mljevenom paprikom i zelenim dijelom mladog luka, dodamo pečene rajčice i nježno izmiješamo sastojke. ; Donju stranu peciva nadjenemo kajganom, prekrijemo ploškom pečene slanine, poklopimo gornjom stranom peciva i poslužimo.
; – Mladi luk je blage arome, sadrži vitamine B i C te kalcij, željezo i kalij i pored slanine, svježeg sira i pečenih rajčica, odličan je dodatak kajgani, kojom nadijevamo ove nesvakidašnje sendviče.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Sočni sendvič s kajganom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočni sendvič s kajganom. – slanina (pečene), mini rajčica, jaje, pecivo (okrugla), mladi luk, kravlji sir s vrhnjem, mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Slaninu narežemo na ploške, mini rajčice prepolovimo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ploške slanine i popržimo ih s obje strane. ; Prženu slaninu stavimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo prepolovljene rajčice, posolimo ih i pečemo dok malo ne omekšaju. ; Nakon 2-3 minute rajčice izvadimo na stranu, a u tavu ulijemo malo ulja, dodamo kolutove bijelog dijela mladog luka i pržimo ih 1-2 minute. ; Za to vrijeme jaja začinimo solju i paprom te ih umutimo. ; Potom jaja ulijemo u tavu na prženi luk i pečemo kajganu na laganoj vatri, a peciva vodoravno prerežemo i ispečemo u tosteru. ; U gotovu kajganu dodamo svježi sir s vrhnjem, posipamo mljevenom paprikom i zelenim dijelom mladog luka, dodamo pečene rajčice i nježno izmiješamo sastojke. ; Donju stranu peciva nadjenemo kajganom, prekrijemo ploškom pečene slanine, poklopimo gornjom stranom peciva i poslužimo.
; -</div>
Sočni sendvič s kajganom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočni sendvič s kajganom.
Mladi luk je blage arome, sadrži vitamine B i C te kalcij, željezo i kalij i pored slanine, svježeg sira i pečenih rajčica, odličan je dodatak kajgani, kojom nadijevamo ove nesvakidašnje sendviče.
Sočni sendvič s kajganom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočni sendvič s kajganom. - slanina (pečene), mini rajčica, jaje, pecivo (okrugla), mladi luk, kravlji sir s vrhnjem, mljevena crvena paprika, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Slaninu narežemo na ploške, mini rajčice prepolovimo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo. ; U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ploške slanine i popržimo ih s obje strane. ; Prženu slaninu stavimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo prepolovljene rajčice, posolimo ih i pečemo dok malo ne omekšaju. ; Nakon 2-3 minute rajčice izvadimo na stranu, a u tavu ulijemo malo ulja, dodamo kolutove bijelog dijela mladog luka i pržimo ih 1-2 minute. ; Za to vrijeme jaja začinimo solju i paprom te ih umutimo. ; Potom jaja ulijemo u tavu na prženi luk i pečemo kajganu na laganoj vatri, a peciva vodoravno prerežemo i ispečemo u tosteru. ; U gotovu kajganu dodamo svježi sir s vrhnjem, posipamo mljevenom paprikom i zelenim dijelom mladog luka, dodamo pečene rajčice i nježno izmiješamo sastojke. ; Donju stranu peciva nadjenemo kajganom, prekrijemo ploškom pečene slanine, poklopimo gornjom stranom peciva i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Slaninu narežemo na ploške, mini rajčice prepolovimo, mladi luk narežemo na kolutiće, a jaja razbijemo.
- U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo ploške slanine i popržimo ih s obje strane.
- Prženu slaninu stavimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo prepolovljene rajčice, posolimo ih i pečemo dok malo ne omekšaju.
- Nakon 2-3 minute rajčice izvadimo na stranu, a u tavu ulijemo malo ulja, dodamo kolutove bijelog dijela mladog luka i pržimo ih 1-2 minute.
- Za to vrijeme jaja začinimo solju i paprom te ih umutimo.
- Potom jaja ulijemo u tavu na prženi luk i pečemo kajganu na laganoj vatri, a peciva vodoravno prerežemo i ispečemo u tosteru.
- U gotovu kajganu dodamo svježi sir s vrhnjem, posipamo mljevenom paprikom i zelenim dijelom mladog luka, dodamo pečene rajčice i nježno izmiješamo sastojke.
- Donju stranu peciva nadjenemo kajganom, prekrijemo ploškom pečene slanine, poklopimo gornjom stranom peciva i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 51
Rating: 4.71
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:30minuta |
|