Kosani odresci od slatkovodne ribe

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Kosani odresci od slatkovodne ribe
U našem video receptu saznajte kako pripremiti kosani odrezak od slatkovodne ribe.

Tko od nas nije odrastao uz "faširane šnicle" odnosno kosane odreske? A koliko nas je probalo kosane odreske od ribe? Odlični su: prhki, mirisni i slasni. Pravo iznenađenje na stolu.

Kosani odresci od slatkovodne ribe - U našem video receptu saznajte kako pripremiti kosani odrezak od slatkovodne ribe. - slatkovodna riba, žemlja, mlijeko, jaje, češnjak, peršin (kosanog), kopar, krušne mrvice, ulje, sol i papar, Prvo u zdjeli u mlijeku namočimo jedan dan stare žemlje narezane na kockice. ; Smjesi dodamo očišćeno i sitno kosano meso ribe. ; K tome umutimo jaja, sol, papar, sitno sjeckani češnjak, kopar, krušne mrvice i peršin list i sve zajedno dobro umiješamo. Ako je smjesa pre mekana po potrebi dodamo još malo krušnih mrvica. ; U dublju posudu nalijemo dovoljno ulja da za vrijeme pečenja pokrije kosane odreske. ; Kosane odreske oblikujemo dlanovima umačemo u krušne mrvice i uranjamo u duboku masnoću. ; Na pola pečenja odreske okrećemo na drugu stranu. ; Gotove vadimo na kuhinjski papir da upije suvišnu masnoću.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prvo u zdjeli u mlijeku namočimo jedan dan stare žemlje narezane na kockice.
  2. Smjesi dodamo očišćeno i sitno kosano meso ribe.
  3. K tome umutimo jaja, sol, papar, sitno sjeckani češnjak, kopar, krušne mrvice i peršin list i sve zajedno dobro umiješamo. Ako je smjesa pre mekana po potrebi dodamo još malo krušnih mrvica.
  4. U dublju posudu nalijemo dovoljno ulja da za vrijeme pečenja pokrije kosane odreske.
  5. Kosane odreske oblikujemo dlanovima umačemo u krušne mrvice i uranjamo u duboku masnoću.
  6. Na pola pečenja odreske okrećemo na drugu stranu.
  7. Gotove vadimo na kuhinjski papir da upije suvišnu masnoću.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 28
Rating: 4.64
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: