Bulgur s povrćem i piletinom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bulgur s povrćem i piletinom. – pileća prsa (u filetima), luk, mrkva, povrtni temeljac, bulgur, češnjak, svježa crvena paprika, tikvice, celerova stabljika, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Piletinu narežemo na prutiće, papriku, stabljiku celera i tikvicu na kockice, mrkvu na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ulja, dodamo piletinu, posolimo ju i pržimo sa svih strana. ; Nakon 6-7 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, trakice mrkve, kockice paprike, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri 5 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom ulijemo nekoliko kapi ulja, dodamo bulgur, promiješamo i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu protisnemo češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo kockice tikvice, vratimo piletinu, promiješamo i pričekamo da se ugrije. ; Potom ocijedimo bulgur, premjestimo ga u tavu s povrćem i piletinom, dodamo kockicu maslaca, posipamo kockicama stabljike celera, promiješamo, rasporedimo na tanjure i poslužimo.
; – Bulgur je prerađevina pšenice, odnosno kuhana, usitnjena te posušena pšenica i zbog ovog postupka ne zahtjeva dugu termičku obradu, a odlična je podloga za piletinu i povrće. U slast!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Bulgur s povrćem i piletinom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti bulgur s povrćem i piletinom. – pileća prsa (u filetima), luk, mrkva, povrtni temeljac, bulgur pšenica, češnjak, svježa crvena paprika, tikvice, celerova stabljika, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Piletinu narežemo na prutiće, papriku, stabljiku celera i tikvicu na kockice, mrkvu na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ulja, dodamo piletinu, posolimo ju i pržimo sa svih strana. ; Nakon 6-7 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, trakice mrkve, kockice paprike, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri 5 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom ulijemo nekoliko kapi ulja, dodamo bulgur, promiješamo i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu protisnemo češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo kockice tikvice, vratimo piletinu, promiješamo i pričekamo da se ugrije. ; Potom ocijedimo bulgur, premjestimo ga u tavu s povrćem i piletinom, dodamo kockicu maslaca, posipamo kockicama stabljike celera, promiješamo, rasporedimo na tanjure i poslužimo.
; -</div>
Bulgur s povrćem i piletinom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti bulgur s povrćem i piletinom.
Bulgur je prerađevina pšenice, odnosno kuhana, usitnjena te posušena pšenica i zbog ovog postupka ne zahtjeva dugu termičku obradu, a odlična je podloga za piletinu i povrće. U slast!
Bulgur s povrćem i piletinom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti bulgur s povrćem i piletinom. - pileća prsa (u filetima), luk, mrkva, povrtni temeljac, bulgur pšenica, češnjak, svježa crvena paprika, tikvice, celerova stabljika, maslac, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, Piletinu narežemo na prutiće, papriku, stabljiku celera i tikvicu na kockice, mrkvu na trakice, a luk nasjeckamo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ulja, dodamo piletinu, posolimo ju i pržimo sa svih strana. ; Nakon 6-7 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, trakice mrkve, kockice paprike, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri 5 minuta. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom ulijemo nekoliko kapi ulja, dodamo bulgur, promiješamo i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Zatim u tavu protisnemo češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo kockice tikvice, vratimo piletinu, promiješamo i pričekamo da se ugrije. ; Potom ocijedimo bulgur, premjestimo ga u tavu s povrćem i piletinom, dodamo kockicu maslaca, posipamo kockicama stabljike celera, promiješamo, rasporedimo na tanjure i poslužimo.
; -
Piletinu narežemo na prutiće, papriku, stabljiku celera i tikvicu na kockice, mrkvu na trakice, a luk nasjeckamo.
U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ulja, dodamo piletinu, posolimo ju i pržimo sa svih strana.
Nakon 6-7 minuta piletinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo sjeckani luk, trakice mrkve, kockice paprike, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri 5 minuta.
Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom ulijemo nekoliko kapi ulja, dodamo bulgur, promiješamo i kuhamo po uputama na pakiranju.
Zatim u tavu protisnemo češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo kockice tikvice, vratimo piletinu, promiješamo i pričekamo da se ugrije.
Potom ocijedimo bulgur, premjestimo ga u tavu s povrćem i piletinom, dodamo kockicu maslaca, posipamo kockicama stabljike celera, promiješamo, rasporedimo na tanjure i poslužimo.