Salata s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom. – kus kus, povrtni temeljac, maslac, bademi (u listićima), senf, vinski ocat (crvenog), špinat (mladog), med, sir feta, luk (ljubičasti), panceta, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk narežemo na kockice, pancetu na tanke listiće, sir naribamo, a špinat operemo, očistimo i natrgamo na listove. ; U lončić s vrelom juhom dodamo couscous, promiješamo, ugasimo vatru, umiješamo maslac, poklopimo i ostavimo na toplom. ; U tavu iznad vatre stavimo listiće pancete, a u drugu tavu listiće badema te oboje pržimo bez masnoće, na srednje jakoj vatri, 2-3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo senf, ulijemo malo maslinovog ulja, vinski ocat, med, začinimo solju i paprom te pjenjačom izradimo dressing. ; Na tanjure rasporedimo dio listova špinata, preko špinata stavimo malo couscousa, posipamo s malo pancete, lukom, naribanim sirom, prženim listićima badema, pokapamo pripremljenim dressingom, još jednom ponovimo postupak i poslužimo.
; – Couscous znači pripravak koji se dobiva od granula durum pšenice, a i jelo koje se konzumira u nekim arapskim zemljama, a u ovom receptu smo ga pripremili u zgodnoj kombinaciji s pancetom, špinatom i feta sirom. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Salata s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom – U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom. – kus kus, povrtni temeljac, maslac, bademi (u listićima), senf, vinski ocat (crvenog), špinat (mladog), med, sir feta, luk (ljubičasti), panceta, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk narežemo na kockice, pancetu na tanke listiće, sir naribamo, a špinat operemo, očistimo i natrgamo na listove. ; U lončić s vrelom juhom dodamo couscous, promiješamo, ugasimo vatru, umiješamo maslac, poklopimo i ostavimo na toplom. ; U tavu iznad vatre stavimo listiće pancete, a u drugu tavu listiće badema te oboje pržimo bez masnoće, na srednje jakoj vatri, 2-3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo senf, ulijemo malo maslinovog ulja, vinski ocat, med, začinimo solju i paprom te pjenjačom izradimo dressing. ; Na tanjure rasporedimo dio listova špinata, preko špinata stavimo malo couscousa, posipamo s malo pancete, lukom, naribanim sirom, prženim listićima badema, pokapamo pripremljenim dressingom, još jednom ponovimo postupak i poslužimo.
; -</div>
Salata s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom.
Couscous znači pripravak koji se dobiva od granula durum pšenice, a i jelo koje se konzumira u nekim arapskim zemljama, a u ovom receptu smo ga pripremili u zgodnoj kombinaciji s pancetom, špinatom i feta sirom. Dobar tek!
Salata s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s pancetom, feta sirom, špinatom i couscousom. - kus kus, povrtni temeljac, maslac, bademi (u listićima), senf, vinski ocat (crvenog), špinat (mladog), med, sir feta, luk (ljubičasti), panceta, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Luk narežemo na kockice, pancetu na tanke listiće, sir naribamo, a špinat operemo, očistimo i natrgamo na listove. ; U lončić s vrelom juhom dodamo couscous, promiješamo, ugasimo vatru, umiješamo maslac, poklopimo i ostavimo na toplom. ; U tavu iznad vatre stavimo listiće pancete, a u drugu tavu listiće badema te oboje pržimo bez masnoće, na srednje jakoj vatri, 2-3 minute. ; Za to vrijeme u zdjelu stavimo senf, ulijemo malo maslinovog ulja, vinski ocat, med, začinimo solju i paprom te pjenjačom izradimo dressing. ; Na tanjure rasporedimo dio listova špinata, preko špinata stavimo malo couscousa, posipamo s malo pancete, lukom, naribanim sirom, prženim listićima badema, pokapamo pripremljenim dressingom, još jednom ponovimo postupak i poslužimo.
; -
Luk narežemo na kockice, pancetu na tanke listiće, sir naribamo, a špinat operemo, očistimo i natrgamo na listove.
U lončić s vrelom juhom dodamo couscous, promiješamo, ugasimo vatru, umiješamo maslac, poklopimo i ostavimo na toplom.
U tavu iznad vatre stavimo listiće pancete, a u drugu tavu listiće badema te oboje pržimo bez masnoće, na srednje jakoj vatri, 2-3 minute.
Za to vrijeme u zdjelu stavimo senf, ulijemo malo maslinovog ulja, vinski ocat, med, začinimo solju i paprom te pjenjačom izradimo dressing.
Na tanjure rasporedimo dio listova špinata, preko špinata stavimo malo couscousa, posipamo s malo pancete, lukom, naribanim sirom, prženim listićima badema, pokapamo pripremljenim dressingom, još jednom ponovimo postupak i poslužimo.