Popečci od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti popečke od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem. – tuna iz konzerve, svježi kravlji sir, parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), jaje, svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, masline (otkoštenih), češnjak, krušne mrvice, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Paprike narežemo na šire trakice, masline prepolovimo po dužini, a jaje umutimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice paprika, prepolovljene masline, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući. ; Za to vrijeme u zdjelu ulijemo umućeno jaje, dodamo ocijeđenu tunjevinu, svježi kravlji sir, naribani parmezan, sjeckani peršin, 4 žlice krušnih mrvica, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju i paprom i dobro izmiješamo sastojke. ; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo okruglice, uvaljamo ih u preostale krušne mrvice, malo spljoštimo i odložimo na stranu. ; Tako pripremljene popečke stavimo pržiti u vrelu duboku masnoću i pržimo ih sa svake strane po 2 minute. ; Gotove popečke izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Na tanjure rasporedimo pirjano povrće, popaprimo ga, dodamo popečke i poslužimo.
; – Redovitom konzumacijom tunjevine čuvate vaše srce i tunjevina sadrži zdrave masti koje ne podižu razinu kolesterola. Tunjevina se može konzumirati samostalno, kao dodatak povrtnim salatama ali i na ovaj neobičan način. Dobar tek!
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Popečci od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem – U našem video receptu saznajte kako pripremiti popečke od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem. – tuna iz konzerve, svježi kravlji sir, parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), jaje, svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, masline (otkoštenih), češnjak, krušne mrvice, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Paprike narežemo na šire trakice, masline prepolovimo po dužini, a jaje umutimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice paprika, prepolovljene masline, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući. ; Za to vrijeme u zdjelu ulijemo umućeno jaje, dodamo ocijeđenu tunjevinu, svježi kravlji sir, naribani parmezan, sjeckani peršin, 4 žlice krušnih mrvica, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju i paprom i dobro izmiješamo sastojke. ; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo okruglice, uvaljamo ih u preostale krušne mrvice, malo spljoštimo i odložimo na stranu. ; Tako pripremljene popečke stavimo pržiti u vrelu duboku masnoću i pržimo ih sa svake strane po 2 minute. ; Gotove popečke izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Na tanjure rasporedimo pirjano povrće, popaprimo ga, dodamo popečke i poslužimo.
; -</div>
Popečci od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti popečke od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem.
Redovitom konzumacijom tunjevine čuvate vaše srce i tunjevina sadrži zdrave masti koje ne podižu razinu kolesterola. Tunjevina se može konzumirati samostalno, kao dodatak povrtnim salatama ali i na ovaj neobičan način. Dobar tek!
Popečci od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem - U našem video receptu saznajte kako pripremiti popečke od tunjevine i svježeg sira s pečenim povrćem. - tuna iz konzerve, svježi kravlji sir, parmezan (naribanog), peršin (sjeckanog), jaje, svježa crvena paprika, svježa žuta paprika, masline (otkoštenih), češnjak, krušne mrvice, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol i papar ((svježe mljeveni)), Paprike narežemo na šire trakice, masline prepolovimo po dužini, a jaje umutimo. ; U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice paprika, prepolovljene masline, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući. ; Za to vrijeme u zdjelu ulijemo umućeno jaje, dodamo ocijeđenu tunjevinu, svježi kravlji sir, naribani parmezan, sjeckani peršin, 4 žlice krušnih mrvica, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju i paprom i dobro izmiješamo sastojke. ; Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo okruglice, uvaljamo ih u preostale krušne mrvice, malo spljoštimo i odložimo na stranu. ; Tako pripremljene popečke stavimo pržiti u vrelu duboku masnoću i pržimo ih sa svake strane po 2 minute. ; Gotove popečke izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće. ; Na tanjure rasporedimo pirjano povrće, popaprimo ga, dodamo popečke i poslužimo.
; -
Paprike narežemo na šire trakice, masline prepolovimo po dužini, a jaje umutimo.
U tavu iznad vatre, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice paprika, prepolovljene masline, protisnemo češnjak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri, povremeno miješajući.
Za to vrijeme u zdjelu ulijemo umućeno jaje, dodamo ocijeđenu tunjevinu, svježi kravlji sir, naribani parmezan, sjeckani peršin, 4 žlice krušnih mrvica, ulijemo malo maslinovog ulja, začinimo solju i paprom i dobro izmiješamo sastojke.
Od dobivene smjese dlanovima oblikujemo okruglice, uvaljamo ih u preostale krušne mrvice, malo spljoštimo i odložimo na stranu.
Tako pripremljene popečke stavimo pržiti u vrelu duboku masnoću i pržimo ih sa svake strane po 2 minute.
Gotove popečke izvadimo na kuhinjski papir da upije višak masnoće.
Na tanjure rasporedimo pirjano povrće, popaprimo ga, dodamo popečke i poslužimo.