Fiš paprikaš – Saznajte kako pripremiti fiš paprikaš u našem video receptu. – šaran, luk, ljuta papričica, bijelo vino (suhog), lovorov list, korijen peršina, mljevena crvena paprika, češnjak, koncentrat rajčice, ulje, sol, Luk, češnjak i korijen peršina očistimo i nasjeckamo, šarana očistimo, odrežemo mu glavu i rep, a tijelo narežemo na odreske debljine 2 cm. ; U lonac iznad vatre, na 4-5 žlica ugrijanog ulja, dodamo narezano povrće, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo glavu i rep šarana, listove lovora, ljutu papričicu, ulijemo 1 l vode, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 60 minuta. ; Zatim izvadimo glavu, rep, listove lovora i ljutu papričicu, a povrće u loncu izradimo štapnim mikserom. ; Potom umiješamo koncetrat rajčice i mljevenu crvenu papriku, dodamo odreske šarana i novu ljutu papričicu, posolimo, ulijemo bijelo vino i kuhamo na laganoj vatri 20-ak minuta, povremeno protresajući lonac. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Komade kuhane ribe rasporedimo u tanjure, prelijemo ih juhom i poslužimo s kuhanom tjesteninom.
; – Šaranovo tijelo može biti veliko od 50 do 100 cm, a može živjeti i do 30 godina života. No to nije pomoglo ovom šaranu, koji je svoj život žrtvovao za ovo prefino jelo.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Fiš paprikaš – Saznajte kako pripremiti fiš paprikaš u našem video receptu. – riba šaran, luk, ljuta papričica, bijelo vino (suhog), lovorov list, korijen peršina, mljevena crvena paprika, češnjak, koncentrat rajčice, ulje, sol, Luk, češnjak i korijen peršina očistimo i nasjeckamo, šarana očistimo, odrežemo mu glavu i rep, a tijelo narežemo na odreske debljine 2 cm. ; U lonac iznad vatre, na 4-5 žlica ugrijanog ulja, dodamo narezano povrće, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo glavu i rep šarana, listove lovora, ljutu papričicu, ulijemo 1 l vode, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 60 minuta. ; Zatim izvadimo glavu, rep, listove lovora i ljutu papričicu, a povrće u loncu izradimo štapnim mikserom. ; Potom umiješamo koncetrat rajčice i mljevenu crvenu papriku, dodamo odreske šarana i novu ljutu papričicu, posolimo, ulijemo bijelo vino i kuhamo na laganoj vatri 20-ak minuta, povremeno protresajući lonac. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Komade kuhane ribe rasporedimo u tanjure, prelijemo ih juhom i poslužimo s kuhanom tjesteninom.
; -</div>
Fiš paprikaš
Saznajte kako pripremiti fiš paprikaš u našem video receptu.
Šaranovo tijelo može biti veliko od 50 do 100 cm, a može živjeti i do 30 godina života. No to nije pomoglo ovom šaranu, koji je svoj život žrtvovao za ovo prefino jelo.
Fiš paprikaš - Saznajte kako pripremiti fiš paprikaš u našem video receptu. - riba šaran, luk, ljuta papričica, bijelo vino (suhog), lovorov list, korijen peršina, mljevena crvena paprika, češnjak, koncentrat rajčice, ulje, sol, Luk, češnjak i korijen peršina očistimo i nasjeckamo, šarana očistimo, odrežemo mu glavu i rep, a tijelo narežemo na odreske debljine 2 cm. ; U lonac iznad vatre, na 4-5 žlica ugrijanog ulja, dodamo narezano povrće, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri. ; Nakon 15-ak minuta dodamo glavu i rep šarana, listove lovora, ljutu papričicu, ulijemo 1 l vode, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 60 minuta. ; Zatim izvadimo glavu, rep, listove lovora i ljutu papričicu, a povrće u loncu izradimo štapnim mikserom. ; Potom umiješamo koncetrat rajčice i mljevenu crvenu papriku, dodamo odreske šarana i novu ljutu papričicu, posolimo, ulijemo bijelo vino i kuhamo na laganoj vatri 20-ak minuta, povremeno protresajući lonac. ; Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju. ; Komade kuhane ribe rasporedimo u tanjure, prelijemo ih juhom i poslužimo s kuhanom tjesteninom.
; -
Luk, češnjak i korijen peršina očistimo i nasjeckamo, šarana očistimo, odrežemo mu glavu i rep, a tijelo narežemo na odreske debljine 2 cm.
U lonac iznad vatre, na 4-5 žlica ugrijanog ulja, dodamo narezano povrće, posolimo, promiješamo i pržimo na srednje jakoj vatri.
Nakon 15-ak minuta dodamo glavu i rep šarana, listove lovora, ljutu papričicu, ulijemo 1 l vode, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri 60 minuta.
Zatim izvadimo glavu, rep, listove lovora i ljutu papričicu, a povrće u loncu izradimo štapnim mikserom.
Potom umiješamo koncetrat rajčice i mljevenu crvenu papriku, dodamo odreske šarana i novu ljutu papričicu, posolimo, ulijemo bijelo vino i kuhamo na laganoj vatri 20-ak minuta, povremeno protresajući lonac.
Za to vrijeme u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
Komade kuhane ribe rasporedimo u tanjure, prelijemo ih juhom i poslužimo s kuhanom tjesteninom.