- Almo Čatlak
- 120 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Irish stew – irsko varivo – U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew – irsko varivo. – janjetina ((od vrata)), krumpir, luk, lovorov list, mesni temeljac, peršin (sjeckani), sol i papar ((svježe mljeveni)), Janjetinu narežemo na manje komade, krumpir ogulimo, operemo i prepolovimo, a luk narežemo na četvrtine. ; U lonac složimo red krumpira, red luka, red janjetine, zatim još red luka i krumpira, ulijemo juhu i toliko vode da prekrije sastojke, dodamo listove lovora, začinimo solju i paprom, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri, bez miješanja. ; Nakon 1 sata i 45 minuta jelo posipamo sjeckanim peršinom, rasporedimo u tanjure i poslužimo.
; – Kuhana janjetina sadrži manje kolesterola nego piletina ili pureći batak. U 100 g janjetine nalazi se samo 71 mg kolesterola. Sad kada smo to naučili, naučimo i kako pripremiti ovo jednostavno i ukusno varivo od janjetine, krumpira i luka.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Irish stew – irsko varivo – U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew – irsko varivo. – janjetina ((od vrata)), krumpir, luk, lovorov list, mesni temeljac, peršin (sjeckani), sol i papar ((svježe mljeveni)), Janjetinu narežemo na manje komade, krumpir ogulimo, operemo i prepolovimo, a luk narežemo na četvrtine. ; U lonac složimo red krumpira, red luka, red janjetine, zatim još red luka i krumpira, ulijemo juhu i toliko vode da prekrije sastojke, dodamo listove lovora, začinimo solju i paprom, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri, bez miješanja. ; Nakon 1 sata i 45 minuta jelo posipamo sjeckanim peršinom, rasporedimo u tanjure i poslužimo.
; -</div>
Irish stew - irsko varivo
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew - irsko varivo.
Kuhana janjetina sadrži manje kolesterola nego piletina ili pureći batak. U 100 g janjetine nalazi se samo 71 mg kolesterola. Sad kada smo to naučili, naučimo i kako pripremiti ovo jednostavno i ukusno varivo od janjetine, krumpira i luka.
Irish stew - irsko varivo - U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew - irsko varivo. - janjetina ((od vrata)), krumpir, luk, lovorov list, mesni temeljac, peršin (sjeckani), sol i papar ((svježe mljeveni)), Janjetinu narežemo na manje komade, krumpir ogulimo, operemo i prepolovimo, a luk narežemo na četvrtine. ; U lonac složimo red krumpira, red luka, red janjetine, zatim još red luka i krumpira, ulijemo juhu i toliko vode da prekrije sastojke, dodamo listove lovora, začinimo solju i paprom, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri, bez miješanja. ; Nakon 1 sata i 45 minuta jelo posipamo sjeckanim peršinom, rasporedimo u tanjure i poslužimo.
; -
Upute po koracima:
- Janjetinu narežemo na manje komade, krumpir ogulimo, operemo i prepolovimo, a luk narežemo na četvrtine.
- U lonac složimo red krumpira, red luka, red janjetine, zatim još red luka i krumpira, ulijemo juhu i toliko vode da prekrije sastojke, dodamo listove lovora, začinimo solju i paprom, poklopimo i kad zavri kuhamo na laganoj vatri, bez miješanja.
- Nakon 1 sata i 45 minuta jelo posipamo sjeckanim peršinom, rasporedimo u tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
Votes: 54
Rating: 4.7
You:
Rate this recipe!
|
|
Za Print recepta klikni ikonu >> |
|
Vrijeme pripreme:120minuta |
|