- Almo Čatlak
 - 25 min
 - 3 porcije
 - Srednje kalorično
 - Vrlo jednostavna priprema
 - Sadrži mlijeko, nema mesa
 
        Tjestenina s orasima    
                
        Saznajte kako pripremiti ukusnu tjesteninu s orasima u našem video receptu.    
        Ljubitelji češnjaka i svi oni koji misle da bi češnjakom mogli otjerati susjeda vampira, spremite ovo jelo! Svi ostali pripremite ga tako da izbacite češnjak i dodate šećera. Ni voćni sirup nije loša ideja.
Tjestenina s orasima - Saznajte kako pripremiti ukusnu tjesteninu s orasima u našem video receptu. - široki rezanci, orasi, češnjak, maslac, kiselo vrhnje, ulje, sol, Tjesteninu kuhamo oko 8 minuta (al dente) u posoljenoj vodi te je ocijedimo i isperemo u hladnoj vodi. ; Na rastopljenom maslacu u tavi prepržimo neprestano miješajući ¾ naribanih oraha i na listiće narezan češnjak. ; Tjesteninu ocijedimo i pomiješamo sa smjesom oraha i češnjaka. Malo posolimo i posipamo sa ostatkom naribanih oraha. ; Uz to u posebnoj posudici serviramo, na tavici zagrijano (ne prepečeno), kiselo vrhnje.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - široki rezanci, 250 g
 - orasi, 200 g
 - češnjak, 2 režnja
 - maslac, 50 g
 - kiselo vrhnje, 3 dl
 - ulje
 - sol
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Tjesteninu kuhamo oko 8 minuta (al dente) u posoljenoj vodi te je ocijedimo i isperemo u hladnoj vodi.
 - Na rastopljenom maslacu u tavi prepržimo neprestano miješajući ¾ naribanih oraha i na listiće narezan češnjak.
 - Tjesteninu ocijedimo i pomiješamo sa smjesom oraha i češnjaka. Malo posolimo i posipamo sa ostatkom naribanih oraha.
 - Uz to u posebnoj posudici serviramo, na tavici zagrijano (ne prepečeno), kiselo vrhnje.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:25minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





