- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Umak od srdela s tjesteninom
Popularnost: |
|
U našem receptu saznajte kako pripremiti umak od srdela s tjesteninom.
Ljubitelji tjestenine stalno su u potrazi za novim umacima. Ovaj fini umak od srdela prava je delicija. Tko kaže da bademi i grožđice ne idu s ribom? ...da ne idu, ne bi ni rasli uz more!
Umak od srdela s tjesteninom - - riba srdela (500 g srdela), češnjak (2 režnja češnjaka), grožđice (1 žlica grožđica), krušne mrvice (1 žlica krušnih mrvica), peršin (1 žlica kosanog peršina), bademi (1 žlica listića badema), bijelo vino (50 ml bijelog vina), brašno (100 g brašna), maslinovo ulje (maslinovo ulje), sol i papar (sol i papar), prilog (prilog: domaća tjestenina), -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- srdele, 500 g
- češnjak, 2 režnja
- grožđice, 1 žlica
- krušne mrvice, 1 žlica
- peršin, 1 žlica (kosani)
- listići badema, 1 žlica
- bijelo vino, 50 ml
- brašno, 100 g
- maslinovo ulje
- sol
- papar
- tjestenina prilog (domaća)
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
|
Vrijeme pripreme:30minuta |