Piletina u bijelom vinu na lešo

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Piletina u bijelom vinu na lešo
U našem video receptu saznajte kako pripremiti piletinu u bijelom vinu na lešo.

Jela na lešo mogu se pripremati i u poklopljenoj posudi u pećnici. Piletina pripremljena na ovaj način, uz dodatak šampinjona, bit će lagana, meka i aromatična.

Piletina u bijelom vinu na lešo - U našem video receptu saznajte kako pripremiti piletinu u bijelom vinu na lešo. - piletina, sok od limuna, luk, šampinjoni, maslac, bijelo vino, sol i papar, prilog (kuhani krumpir), Piletinu nakon čišćenja odmah pokapamo limunom i ostavimo da upije sok. ; Luk nasjeckamo, a šampinjone narežemo na listiće. ; Maslacem namažemo vatrostalnu posudu pa u nju stavimo luk, preko njega piletinu, solimo i paprimo i dodamo šampinjone. ; Ulijemo bijelo vino, poklopimo aluminijskom folijom i pečemo u pećnici na srednjoj razini na 180°C oko 35 minuta. ; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Piletinu nakon čišćenja odmah pokapamo limunom i ostavimo da upije sok.
  2. Luk nasjeckamo, a šampinjone narežemo na listiće.
  3. Maslacem namažemo vatrostalnu posudu pa u nju stavimo luk, preko njega piletinu, solimo i paprimo i dodamo šampinjone.
  4. Ulijemo bijelo vino, poklopimo aluminijskom folijom i pečemo u pećnici na srednjoj razini na 180°C oko 35 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: