Janjeći flam u povrću – U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći flam u povrću. – janjetina ((janjeći flam)), luk (crvenog), brašno, krumpir, kupus (svježeg), mrkva, korijen celera, poriluk, papar (u zrnu), slatka mljevena paprika, lovorov list, ružmarin, ulje, sol i papar, Meso flama narežemo na porcije i začinimo solju i paprom. ; Tako pripremljeno meso uvaljamo u brašno i prepržimo na masnoći sa svih strana. ; Izvadimo ga na stranu, a na masnoći pirjamo narezani luk dok ne omekša. ; Dodajemo papriku u prahu, pržimo kratko i pazimo da ne zagori. Zatim vratimo meso u posudu. ; Povrće izrežemo na kriške, mrkvu i celer na štapiće i stavimo na meso. ; Dodamo papar u zrnu, posolimo povrće, podlijemo temeljcem ili toplom vodom. Pirjamo dok sve ne omekša. ; Pred kraj kuhanja možemo dodati 1,5 dcl vina. ; Kod serviranja posipamo kosanim peršinom. ; – Ovako pripremljeni janjeći flam oduševit će vas svojom aromom i bogatstvom okusa, a vjerojatno će vas podsjetiti na janjetinu ispod peke. U njemu se nalazi i različito povrće, tako da vam zasebni prilog niti ne treba. Krumpiri su puni ugljikohidrata, a kupus će jelu dati posebnu sočnost.
<div class="wpurp-searchable-recipe" style="display: none;">Janjeći flam u povrću – U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći flam u povrću. – janjetina ((janjeći flam)), luk (crvenog), brašno, krumpir, kupus (svježeg), mrkva, korijen celera, poriluk, papar (u zrnu), slatka mljevena paprika, lovorov list, ružmarin, ulje, sol i papar, Meso flama narežemo na porcije i začinimo solju i paprom. ; Tako pripremljeno meso uvaljamo u brašno i prepržimo na masnoći sa svih strana. ; Izvadimo ga na stranu, a na masnoći pirjamo narezani luk dok ne omekša. ; Dodajemo papriku u prahu, pržimo kratko i pazimo da ne zagori. Zatim vratimo meso u posudu. ; Povrće izrežemo na kriške, mrkvu i celer na štapiće i stavimo na meso. ; Dodamo papar u zrnu, posolimo povrće, podlijemo temeljcem ili toplom vodom. Pirjamo dok sve ne omekša. ; Pred kraj kuhanja možemo dodati 1,5 dcl vina. ; Kod serviranja posipamo kosanim peršinom. ; -</div>
Janjeći flam u povrću
U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći flam u povrću.
Ovako pripremljeni janjeći flam oduševit će vas svojom aromom i bogatstvom okusa, a vjerojatno će vas podsjetiti na janjetinu ispod peke. U njemu se nalazi i različito povrće, tako da vam zasebni prilog niti ne treba. Krumpiri su puni ugljikohidrata, a kupus će jelu dati posebnu sočnost.
Janjeći flam u povrću - U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeći flam u povrću. - janjetina ((janjeći flam)), luk (crvenog), brašno, krumpir, kupus (svježeg), mrkva, korijen celera, poriluk, papar (u zrnu), slatka mljevena paprika, lovorov list, ružmarin, ulje, sol i papar, Meso flama narežemo na porcije i začinimo solju i paprom. ; Tako pripremljeno meso uvaljamo u brašno i prepržimo na masnoći sa svih strana. ; Izvadimo ga na stranu, a na masnoći pirjamo narezani luk dok ne omekša. ; Dodajemo papriku u prahu, pržimo kratko i pazimo da ne zagori. Zatim vratimo meso u posudu. ; Povrće izrežemo na kriške, mrkvu i celer na štapiće i stavimo na meso. ; Dodamo papar u zrnu, posolimo povrće, podlijemo temeljcem ili toplom vodom. Pirjamo dok sve ne omekša. ; Pred kraj kuhanja možemo dodati 1,5 dcl vina. ; Kod serviranja posipamo kosanim peršinom. ; -