- Almo Čatlak
 - 30 min
 - 4 porcije
 - Vrlo kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Janjeća jetrica na kiselo    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeća jetrica na kiselo.    
        Mlada janjeća jetrica bogati su izvor željeza i vitamina A. S druge strane, jetra polarnog medvjeda ima i do dvadeset puta više vitamina A od janjećih jetrica. A s treće strane, previše vitamina A je potencijalno smrtonosno, pa se vi samo držite naše obične male janjeća jetrice.
Janjeća jetrica na kiselo - U našem video receptu saznajte kako pripremiti janjeća jetrica na kiselo. - janjeća jetrica, luk, ocat, prošek, brašno, rajčica, slatka mljevena paprika, ulje, sol i papar, U tavi, na ulju, pržimo luk dok ne opusti. ; Dodamo oprana i na rezance narezana jetrica, pirjamo, zatim začinimo solju i paprom, dodamo koncentrat rajčice, mljevenu crvenu papriku, podlijemo vinskim octom i prošekom.; Sve zajedno miješajući zgusnemo s malo brašna razmućenog u malo hladne vode. ; Poslužimo uz lešo krumpir ili palentu.;  - 
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - janjeća jetrica, 800 g
 - luk, 400 g
 - ocat, 50 ml
 - prošek, 50 ml
 - brašno, 1 žličica
 - rajčica, 1 žlica
 - slatka mljevena paprika, 1 žličica
 - ulje
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - U tavi, na ulju, pržimo luk dok ne opusti.
 - Dodamo oprana i na rezance narezana jetrica, pirjamo, zatim začinimo solju i paprom, dodamo koncentrat rajčice, mljevenu crvenu papriku, podlijemo vinskim octom i prošekom.
 - Sve zajedno miješajući zgusnemo s malo brašna razmućenog u malo hladne vode.
 - Poslužimo uz lešo krumpir ili palentu.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:30minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





