Zapečeni gulaš – Saznajte kako pripremiti zapečeni gulaš u našem video receptu. – teletina (od koljenice), škrobno brašno, luk, češnjak, pivo, lovorov list, krumpir, svježa crvena paprika, mažuran, peršin, temeljac mesne juhe, ulje, sol i papar, Meso narežemo na kockice, prebacimo u zdjelu, začinimo solju i paprom, posipamo škrobnim brašnom, izmiješamo i stavimo na stranu. ; Na ulju zajedno pirjamo sitno sjeckani luk i češnjak i čim češnjak pusti miris dodamo meso i sve zajedno kratko pržimo. ; Zatim sve zajedno podlijemo pivom, dodamo lovorov list, mažuran i ostavimo da zavrije. ; Sastojke zatim prebacimo u prikladnu vatrostalnu posudu, dodamo kockice krumpira i crvene paprike, pa sve zajedno podlijemo s toliko vode da prekrije sastojke. ; Sastojke promiješamo i stavimo u zagrijanu pećnicu, na 180°C otprilike 1 sat.; – Evo još jednog klasičnog jela, priremljenog na neuobičajen način: zapečeni gulaš s pivom. U ovoj izvedbi meso, krumpiri i paprika plivaju u vrlo kremastom umaku, a sve namirnice su izuzetno mekane i gotovo se tope u ustima. Svakako nemojte na ovo jelo gledati kao na neki čudni eksperiment, jer ovo je jedan od najboljih gulaša koji smo ikada probali!
<div class="wpurp-searchable-recipe">Zapečeni gulaš – Saznajte kako pripremiti zapečeni gulaš u našem video receptu. – teletina (od koljenice), škrobno brašno, luk, češnjak, pivo, lovorov list, krumpir, svježa crvena paprika, mažuran, peršin, temeljac mesne juhe, ulje, sol i papar, Meso narežemo na kockice, prebacimo u zdjelu, začinimo solju i paprom, posipamo škrobnim brašnom, izmiješamo i stavimo na stranu. ; Na ulju zajedno pirjamo sitno sjeckani luk i češnjak i čim češnjak pusti miris dodamo meso i sve zajedno kratko pržimo. ; Zatim sve zajedno podlijemo pivom, dodamo lovorov list, mažuran i ostavimo da zavrije. ; Sastojke zatim prebacimo u prikladnu vatrostalnu posudu, dodamo kockice krumpira i crvene paprike, pa sve zajedno podlijemo s toliko vode da prekrije sastojke. ; Sastojke promiješamo i stavimo u zagrijanu pećnicu, na 180°C otprilike 1 sat.; -</div>
Zapečeni gulaš
Saznajte kako pripremiti zapečeni gulaš u našem video receptu.
Evo još jednog klasičnog jela, priremljenog na neuobičajen način: zapečeni gulaš s pivom. U ovoj izvedbi meso, krumpiri i paprika plivaju u vrlo kremastom umaku, a sve namirnice su izuzetno mekane i gotovo se tope u ustima. Svakako nemojte na ovo jelo gledati kao na neki čudni eksperiment, jer ovo je jedan od najboljih gulaša koji smo ikada probali!
Zapečeni gulaš - Saznajte kako pripremiti zapečeni gulaš u našem video receptu. - teletina (od koljenice), škrobno brašno, luk, češnjak, pivo, lovorov list, krumpir, svježa crvena paprika, mažuran, peršin, temeljac mesne juhe, ulje, sol i papar, Meso narežemo na kockice, prebacimo u zdjelu, začinimo solju i paprom, posipamo škrobnim brašnom, izmiješamo i stavimo na stranu. ; Na ulju zajedno pirjamo sitno sjeckani luk i češnjak i čim češnjak pusti miris dodamo meso i sve zajedno kratko pržimo. ; Zatim sve zajedno podlijemo pivom, dodamo lovorov list, mažuran i ostavimo da zavrije. ; Sastojke zatim prebacimo u prikladnu vatrostalnu posudu, dodamo kockice krumpira i crvene paprike, pa sve zajedno podlijemo s toliko vode da prekrije sastojke. ; Sastojke promiješamo i stavimo u zagrijanu pećnicu, na 180°C otprilike 1 sat.; -
Meso narežemo na kockice, prebacimo u zdjelu, začinimo solju i paprom, posipamo škrobnim brašnom, izmiješamo i stavimo na stranu.
Na ulju zajedno pirjamo sitno sjeckani luk i češnjak i čim češnjak pusti miris dodamo meso i sve zajedno kratko pržimo.
Zatim sve zajedno podlijemo pivom, dodamo lovorov list, mažuran i ostavimo da zavrije.
Sastojke zatim prebacimo u prikladnu vatrostalnu posudu, dodamo kockice krumpira i crvene paprike, pa sve zajedno podlijemo s toliko vode da prekrije sastojke.
Sastojke promiješamo i stavimo u zagrijanu pećnicu, na 180°C otprilike 1 sat.