- Almo Čatlak
- 15 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Vara ili varivo od zrnja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti varu ili varivo od zrnja.
Vara, odnosno varivo od zrnja, servira se kao prilog, ali isto tako može se jesti i kao glavno jelo. Koristimo zrnje iz konzerve, već kuhano, tako da ga je potrebno samo malo ugrijati.
Vara ili varivo od zrnja - U našem video receptu saznajte kako pripremiti varu ili varivo od zrnja. - mahune (iz konzerve), leća (iz konzerve), kukuruz iz konzerve, slanutak (iz konzerve), grah (iz konzerve), grašak (iz konzerve), paprika (crvena), krušne mrvice, češnjak, ulje (obično ), maslinovo ulje, sol i papar, Na mješavini maslaca i maslinovog ulja pirjamo luk dok ne omekša. ; Dodamo sve konzervirano povrće i ostavimo na laganoj vatri da se dobro ugrije. ; Začinimo solju, paprom i origanom, promiješamo i poslužimo uz slanu ribu, meso ili rižu.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- mahune, 100 g iz konzerve
- leća, 100 g iz konzerve
- kukuruz iz konzerve, 100 g
- slanutak, 100 g iz konzerve
- grah, 100 g iz konzerve
- grašak, 100 g iz konzerve
- paprika, 1 crvena
- krušne mrvice, 100 g
- češnjak, 2 češnja
- ulje obično
- maslinovo ulje
- sol i papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Na mješavini maslaca i maslinovog ulja pirjamo luk dok ne omekša.
- Dodamo sve konzervirano povrće i ostavimo na laganoj vatri da se dobro ugrije.
- Začinimo solju, paprom i origanom, promiješamo i poslužimo uz slanu ribu, meso ili rižu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:15minuta |