- Almo Čatlak
 - 30 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Jednostavna priprema
 - Ima jaja, nema mesa
 
        Pohani šampinjoni s umakom tartar    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohane šampinjone s umakom tartar.    
        Pohani šampinjoni imaju fini, jednostavan okus: unutrašnjost je sočna i mekana, a prekriva ju slana, hrskava korica. Mogu se posluživati kao prilog različitim jelima, no vjerojatno ih je najbolje jesti kao glavno jelo, recimo uz malo prženih krumpirića.
Pohani šampinjoni s umakom tartar - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pohane šampinjone s umakom tartar. - šampinjoni (veliki), brašno, jaje, krušne mrvice, umak tartar, ulje, sol i papar, Šampinjone očistimo, očetkamo i odrežemo dio stapke da ih poravnamo. ; U zasebnu zdjelu razbijemo jaja i umutimo ih, a u drugu stavimo krušne mrvice, brašno i pomiješamo. ; Šampinjone prvo umočimo u jaja, zatim u krušne mrvice te pržimo u dubokom ulju dok ne porumene. ; Pržene šampinjone stavimo na tanjure i uz njih poslužimo umak tartar.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - šampinjoni, 600 g veliki
 - brašno, 100 g
 - jaja, 2
 - krušne mrvice, 100 g
 - umak tartar, 150 g
 - ulje
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Šampinjone očistimo, očetkamo i odrežemo dio stapke da ih poravnamo.
 - U zasebnu zdjelu razbijemo jaja i umutimo ih, a u drugu stavimo krušne mrvice, brašno i pomiješamo.
 - Šampinjone prvo umočimo u jaja, zatim u krušne mrvice te pržimo u dubokom ulju dok ne porumene.
 - Pržene šampinjone stavimo na tanjure i uz njih poslužimo umak tartar.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:30minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





