- Almo Čatlak
 - 40 min
 - 4 porcije
 - Vrlo kalorično
 - Vrlo jednostavna priprema
 - Sadrži mlijeko, nema mesa
 
        Fromage Fort    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti Fromage Fort, namaz od jakih sireva.    
        Kratko, jasno i slasno. Ukusan sirni namaz na prepečenom kruhu ispuniti će Vaša očekivanja.
Fromage Fort - U našem video receptu saznajte kako pripremiti Fromage Fort, namaz od jakih sireva. - sir (4 vrste punomasnih sireva po izboru (Brie, Cheddar, Bleu, Mozzarella…)), ljuta papričica (sušenih peperoncina), bijelo vino, češnjak, povrtna juha iz kocke, U mužaru usitnimo peperoncine. ; U multipraktik ulijemo bijelo vino, dodamo usitnjene peperoncine, češnjak i kratko izmiksamo. ; Zatim dodamo na kockice narezan sir, ulijemo povrtni temeljac i sve zajedno izradimo u jednoličnu kremastu smjesu. ; Gotovu smjesu premjestimo u zdjelicu prekrijemo prozirnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak na najmanje pola sata. Poslužimo uz prepečeni kruh.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - sir 4 vrste punomasnih sireva po izboru (Brie, Cheddar, Bleu, Mozzarella…)
 - ljuta papričica, 1/4 žličice sušenih peperoncina
 - bijelo vino, 70 ml
 - češnjak, 4 režnja
 - povrtna juha iz kocke, 70 ml
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - U mužaru usitnimo peperoncine.
 - U multipraktik ulijemo bijelo vino, dodamo usitnjene peperoncine, češnjak i kratko izmiksamo.
 - Zatim dodamo na kockice narezan sir, ulijemo povrtni temeljac i sve zajedno izradimo u jednoličnu kremastu smjesu.
 - Gotovu smjesu premjestimo u zdjelicu prekrijemo prozirnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak na najmanje pola sata. Poslužimo uz prepečeni kruh.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:40minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





