- Almo Čatlak
 - 100 min
 - 4 porcije
 - Srednje kalorično
 - Vrlo jednostavna priprema
 - Jelo sadrži meso
 
        Irsko varivo s janjetinom - "Irish stew"    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew, irsko varivo s janjetinom.    
        Ne znate što je "Stobhach Gaelach" ? Krajnje je vrijeme da se to promijeni. Prije nego što pogledate naš recept, otkrit ćemo Vam dio tajne: radi se o irskom gulašu od janjetine čiji se recept iz te zemlje nepreglednih zelenih pašnjaka uvukao u sve vodeće europske kuharice. Na Vama je da otkrijete zašto.
Irsko varivo s janjetinom - "Irish stew" - U našem video receptu saznajte kako pripremiti Irish stew, irsko varivo s janjetinom. - janjetina (od vrata), krumpir, luk, lovorov list, mesni temeljac (u kocki), peršin (sjeckani), sol i papar, Janjetinu operemo, narežemo na jednake komade i stavimo u lonac. ; Krumpir i luk ogulimo, operemo, prepolovimo i dodamo mesu. ; Zatim dodamo lovorov list, malo posolimo, popaprimo i prelijemo mesnim temeljcem. ; Stavimo iznad vatre i kada zavri, napola poklopimo i kuhamo na laganoj vatri jedan i pol sat. ; Na kraju u varivo umiješamo sjeckani peršin i poslužimo.; -
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - janjetina, 1 kg od vrata
 - krumpir, 800 g
 - luk, 500 g
 - lovorov list, 1
 - mesni temeljac, 500 ml u kocki
 - peršin, 1 žlica sjeckani
 - sol i papar
 
| 
             
        
    Odaberite broj porcija:
     
                
        Potrebni Sastojci:     
                
  | 
                    
        Upute po koracima:    
                - Janjetinu operemo, narežemo na jednake komade i stavimo u lonac.
 - Krumpir i luk ogulimo, operemo, prepolovimo i dodamo mesu.
 - Zatim dodamo lovorov list, malo posolimo, popaprimo i prelijemo mesnim temeljcem.
 - Stavimo iznad vatre i kada zavri, napola poklopimo i kuhamo na laganoj vatri jedan i pol sat.
 - Na kraju u varivo umiješamo sjeckani peršin i poslužimo.
 
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                | 
            
 | 
                                
| Vrijeme pripreme:100minuta | 

    







    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    





