- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
        Fritata s kobasicama i mini rajčicama    
                
        U našem video receptu saznajte kako pripremiti fritatu s kobasicama i mini rajčicama.    
        
        
    Odaberite broj porcija:
    
                
        Potrebni Sastojci:    
                - jaja, 6 komada
- mini rajčica, 400 g
- kobasica, 200 g češnjovka
| 
        
    Odaberite broj porcija:
     
        Potrebni Sastojci:     
 | 
        Upute po koracima:    
                - Ljubičasti luk očistimo i nasjeckamo. Kobasicu prepolovimo na pola po dužini. Iz kobasica izdvojimo mesni dio, a ostatak odstranimo. U ugrijanu tavu stavimo maslac, dodamo luk, mesni dio kobasica te sve sastojke pržimo na srednje jakoj vatri.
- Za to vrijeme u zdjelu razbijemo cijela jaja, posolimo ih, začinimo mješavinom mediteranskih začina, protisnimo malo češnjaka i sve zajedno umutimo.
- Na preprženi luk i kobasice dodamo mini rajčice iz konzerve i pričekamo 2-3 minute. Potom sve sastojke prebacimo u vatrostalnu posudu. Preko svega prelijemo umućena jaja i ovako pripremljene sastojke stavimo u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva, 20-tak minuta.
- Spečenu fritatu možemo poslužiti kad se malo ohladi.
        
    >> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
        
    
    
    
                |  | 
| Vrijeme pripreme:30minuta | 

 
    







 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    





