- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Zahtjevna priprema
- Sadrži mlijeko, nema mesa
Svježi ravioli s ovčjim sirom i umakom od špinata
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svježe raviole s ovčjim sirom i umakom od špinata.
Upute po koracima:
- U zagrijanu tavu ulijemo malo ulja, dodamo sjeckani luk, malo posolimo i pržimo dok ne omekša. Kad luk dobije malo boje, dodamo prethodno opušteni zamrznuti špinat. Preko špinata protisnemo režnjeve češnjaka.
- Nakon 3-4 minute kad se špinat opustio, ulijemo vrhnje za kuhanje i svježi kravlji sir. Stalno miješajući dodajemo parmezan. U umak umiješamo kockice maslaca dok se ne otope.
- U lonac s vrelom posoljenom vodom dodamo raviole i kuhamo dok se ne skuhaju. Skuhanu i ocijeđenu tjesteninu serviramo u tanjure uz umak od špinata.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |