- Almo Čatlak
- 180 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- carsko meso, 1.2 kg rebrica
- med, 3 žlice bistri
- sok od ananasa, 100 ml
- senf, 1 žlica
- ulje
- sol
- tabasco
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Za početak napravimo marinadu tako da u čistu zdjelicu stavimo senf, dodamo med, malo tabasco umaka, ulijemo sok od ananasa, začinimo svježim mljevenim paprom i posolimo.
- Odmah zatim marinadu dobro promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo svinjska rebrica.
- Sada posudu u kojoj su marinirana svinjska rebrica prekrijemo prozirnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da se rebrica mariniraju dva do tri sata.
- Nakon proteklog vremena rebrica premijestimo u čistu vatrostalnu posudu, u koju po dnu ulijemo malo ulja i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva.
- Nakon sat vremena, rebrica su gotova, možemo ih narezati, preliti s još malo marinade i poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:180minuta |