- Miro Biondić
- 60 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Zahtjevna priprema
- Jelo sadrži meso
Punjeni krumpir u dvije varijante
Popularnost: |
|
Stižu gosti? Nemate previše vremena? Željeli biste biti originalni, ostaviti dojam dobrog domaćina, a pri tome ne dočekati goste u pregači, znojni i umorni? Želite pripremiti nešto stvarno ukusno? Vaši gosti su vegetarijanci, ali jedu škampe i kavijar? Umjesto da čitate ovaj opis, koji postavlja više pitanja nego što daje odgovora, primite se posla i riješili ste svoje gastronomske probleme!
Punjeni krumpir u dvije varijante - - krumpir (1,5 kg krumpira), šampinjoni (100 g šampinjona), škampi (4 škampa), luk (1 glavica luka), sir gouda (200 g sira goude), panceta (100 g pancete), jaja (2 jaja), maslac (50 g maslaca), kavijar (2 žličice kavijara), vrhnje za kuhanje (100 ml vrhnja za kuhanje), maslinovo ulje (maslinovo ulje), sol (sol), papar (papar), -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- krumpir, 1.5 kg
- šampinjoni, 100 g
- škampi, 4 komada
- luk, 1 glavica
- sir gouda, 200 g
- pancete, 100 g
- jaja, 2 komada
- maslac, 50 g
- kavijar, 2 žličice
- vrhnje za kuhanje, 100 ml
- maslinovo ulje
- sol
- papar
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
|
Vrijeme pripreme:60minuta |