- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Niskokalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Sadrži ribu/ morske plodove
Češljanci s povrtnim mixom, slanim inćunima i feta sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti češljance s povrtnim mixom, slanim inćunima i feta sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 g češljanci
- povrtni mix, 200 g
- slani inćuni, 15 g
- sir feta, 100 g
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol
- papar svježe mljeveni
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Tjesteninu stavimo u vrelu posoljenu vodu i kuhamo po uputama na pakiranju.
- Za to vrijeme, u ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje, dodamo slane inćune i na laganoj vatri ih kratko pržimo.
- Već nakon jedne minute, u posudu dodamo povrtni mix i sve zajedno lagano zagrijavamo na srednje jakoj vatri.
- Nakon 6-7 minuta tjesteninu iz vode premjestimo u tavu s umakom, preko povrtnog mixa, dobro izmiješamo i ugasimo vatru.
- Tjesteninu zatim premjestimo na tanjure, preko nje pospemo svježi sjeckani peršin i izmrvljeni feta sir te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |