Češljanci s povrtnim mixom, slanim inćunima i feta sirom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Češljanci s povrtnim mixom, slanim inćunima i feta sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti češljance s povrtnim mixom, slanim inćunima i feta sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tjesteninu stavimo u vrelu posoljenu vodu i kuhamo po uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme, u ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo maslinovo ulje, dodamo slane inćune i na laganoj vatri ih kratko pržimo.
  3. Već nakon jedne minute, u posudu dodamo povrtni mix i sve zajedno lagano zagrijavamo na srednje jakoj vatri.
  4. Nakon 6-7 minuta tjesteninu iz vode premjestimo u tavu s umakom, preko povrtnog mixa, dobro izmiješamo i ugasimo vatru.
  5. Tjesteninu zatim premjestimo na tanjure, preko nje pospemo svježi sjeckani peršin i izmrvljeni feta sir te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.65
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: