- Almo Čatlak
- 20 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Tjestenina sa češnjakom i peperoncinima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu sa češnjakom i peperoncinima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- tjestenina, 400 g
- češnjak, 1 režanj
- peperoncini
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol
- papar svježe mljeveni
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju. Očistimo režnjeve češnjaka.
- U vruću tavu ulijemo maslinovo ulje, dodamo nekoliko peperoncina i kratko ih prepržimo na laganoj vatru. Režnjeve češnjaka narežemo na listiće i stavimo u tavu s peperoncinima. Čim češnjak počne puštati miris, kuhanu ocijeđenu tjestenu stavimo preko pepernocina i češnjaka. Sve zajedno malo izmiješamo i pržimo 2-3 minute.
- Gotovu tjesteninu poslužimo u zdjelu i ukrasimo s malo svježeg bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:20minuta |