- Almo Čatlak
- 25 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Jelo sadrži meso
Toskanska juha sa zapečenim kruhom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti toskansku juhu sa zapečenim grahom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
- mesna juha, 1 l
- kruh, 12 kriške
- punomasni sir, 150 g
- češnjak, 2 režnja
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
|
Upute po koracima:
- Povrtnu ili mesnu juhu ulijemo u lonac i ostavimo da zakuha.
- Za to vrijeme kruh narežemo na kriške. Pripremljene kriške ispečemo u tosteru.
- Punomasni sir očistimo od korice. Češnjak ogulimo, uzmemo dva režnja češnjaka i očistimo ih.
- U zdjelicu ulijemo malo maslinovog ulja i preko njega naribamo režanj češnjaka. Vrelu juhu stavimo u duboke tanjure, u juhu dodamo jednu krišku prepečenog kruha, pokapamo je maslinovim uljem i češnjakom i preko naribamo punomasni sir.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:25minuta |